Kütük arkadaşların hepsini full yetki sahibi yapıver..
(Ayak işlerine kütükü kullanıyorum da )
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
biz ne zaman savaşmaya başlıyoz , cihat için sabırsızlanıyorum artık
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Valla şahsen ben dün 2 phalanxla çıktıım cıhat yolculuğuna bu gün 7 taneyle devam edıyorum ama bırlık savaşına mümkün olduğunca şu anda bulaşmayalım bırlığı olanlara saldırmayalım gelışmeye bakalım
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
yeni yerler alındığından kazancımız oluyomu ekstradan ?
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
saldıracak adam bulamıyorum herkes koruma altında
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
babaçi biraz ara mutlaka bulacaksın.Ben bi kaç tane buldum sürekli onlara çöküyorum. Sakın birliği olanlara saldırmayın başımıza bela almayalım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
benden bir köyün koordinatlarını istiyo ama nerede yazdığını bulamıyorum beyler bi yardım etseniz
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Yettim gari.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Celil sen bırak aslanım oyunu..Daha orda takılmışsın
Haritaya tıkla,orda yazan koordinatı adama yaz ödülü kap (:
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Bi gün gittim geçmiş Smir beni
Böle rekabet olması çok tatlı oldu ama ben sanırım bıras daha avantajlıyım tüm sınav streslerını atlattım eylülde fln okullar açılana kadar dünyanın en boş ınsanıyım ve günün yaklaşık 18 saatı travıana bakabılıorm
Yenı yer derken harıtada yenı köy mü yoksa başka elemanın köyü mü
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
Oyuna bi girdim 1 saat sonra saldırı alacağım yazıyor..Panik oldum
Saldırana baktım beni yerle bir edebilecek biri
Saldırı gelmeye yakın tüm askerlerimi başka bir yere saldırıya yolladım
tüm hammaddeleri harcadım,harcayamadıklarımı sana yolladım sinan..
Amacım yoldan geri çağırmaktı ama olmuyormuş mecbur sana gelicek bu hammaddeler
Geri yollarsan sevinirim. Sevgiler,
Tequ
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Bu arada:
1. Tequ 91
2. Khutuck 80
3. SmirnouF 77
20 farktan 11'e indi, bir gün de yoktum
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)