arkadaşlar ben mesajlarımı nasıl okuycam ne olur acil yardım edin lütfennnnnnnnnnnn
arkadaşlar ben mesajlarımı nasıl okuycam ne olur acil yardım edin lütfennnnnnnnnnnn
2 hesap açtım , bakalım nolcak , birini firefox ile diğerini ise ktunnel üzerinden İE ile oynuyorum . herhalde ip değişmişken bulacak değiller beni .
Ayrıca transfer işlemini haftada bir değilde ayda bir yaparsak dikkatte çekmemiş oluruz
sağ üstte 2 tane kağıt işareti var , sağdaki beyaz olan msj'ları okumak için . zaten msj geldiğinde yeşil renk olur orası
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
birliğin ismi nedir?
bende gireyim beni de himayenize alın
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Şu Tequ'ya üç beş bişiy atın da elçilik büyütsün
Davet etsene abicim milleti o zaman
Abı ztn davetler war bızde da bakamıoz elçılık yok şmdılık
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
abiler bişi dicem programlamadan grafikten tasarımdan anlayan adamlar bir araya gelsek de şöle online bi motosiklet oyunu yapsak ne dersiniz okey derseniz grafiyi ben üstlenirim
iç savaş başlamış
aa bnde oynuom travian s6 dayım:d waybe yenı gordum bu topic i
___MeKaN SKL___:bounce:
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Millet, 1. seviye elçilik yapıp birliğe gelin, sonra hammadde binası (tarla falan) basın.
Pro'nun birliğe geçip Tequ'ya dalalım
Bu oyuncuya teklif gönder: babaçi
Bu oyuncuya teklif gönder: HACKER_MuNcHeR
Bu oyuncuya teklif gönder: esp7
Bu oyuncuya teklif gönder: tugcetugce
Bu oyuncuya teklif gönder: LaViNiA
Bu oyuncuya teklif gönder: by_moto
Bu oyuncuya teklif gönder: Prometheus
naz yapmayın da kabul edin şunları Teklif var ısrar yok, ona göre
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)