Kan Grubu B RH NEGATİF Olanlar, İşimiz Çok Zor.
Reklamlar
-
Arkadaşlar bugüne kadar hastanelerde olsun askerde olsun hep karşılaştığım bir sorun var oda kan grubum, b negatif kan dünya üzerinde en az bulunan kan grubuymuş ve bu gruba özel bir dernek olduğunu duydum, bu derneğe kayıt olmak hatta sürekli ve düzenli kan vermek istiyorum ama derneği bulamadım, bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum, teşekkürler dostlar....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Reklamlar
-
ewt haklısın Rh (-) negatif az bulunuyo
-
Bende Rh (-) baya bir zor bulunuyomuş ..
-
eee bide şöle bişi var ki biz O rh - ne yapalım
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
-
suspectbiker, bişey yapmana gerek yok, sadece dikkatli ol yeter...
-
www.kanbankasi.gen.tr
adresinin yöneticisine mail at, ilgilenir. Ben oraya üyeyim, yılda 4 kere kan bağışlıyorum. Güzel bir site, ihtiyacı olanlarla bağışçı donörleri buluşturuyor. Ayrıca düşüncene sonsuz saygı duydum, çok asil bir davranış... Umarım herkes aynı bilinci paylaşır. Sevgiler...
Hayat hoştur, gerisi boştur
Al motorunu her yerde koştur
-
arkadaşlar yokmu başka (-) B
Burda da mı yanlızım yaw
kaderime bak yafw...
-
ben de b rh - ne yapacaz yaw allah korusun bi trafik kazası geçirsem kan kaybetsem kan da yok ortalıkta valla giderim eşşek cennetine :L
-
en az bulunan ab rh- dir. b(-) biraz daha bulunabilitesi yüksek bir grup. Allah muhtaç etmesin. bendede 0(-) war.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
ben biraz yırttım gibi. işin şakası ALLAH kiseyi muhtaç etmesin
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
08 Haziran 2010, 17:31
benimkide b rh (-) yanlız deilsin meraklanma .ve seni taktir ettim kan bağışında bulunman çok güzel bir davranış .bende kan bağışında bulunuyorum ama çok zor bulunan bir kan olduğundan şüpheleniyorum kanımı bağışladığım dernek yada vs kanımı satmadıkları ne malum o yüzden ben kızılaya veriyorum kanımı en mantıklısı. dernek felan hikaye unutma yaşadığımız dünyada herkese güvenilmiyo ....
-
08 Haziran 2010, 17:37
ben yurttayken adamın teki 2 gün anons yaptırmıştı. en sonunda vicdanım dürttü beni ve verdim.
100 kişiden yarımı bu kana sahip .%0.5
bir de şahanın ses asenkronizasyonu hastalığı vardı. düyadan 4 milyar insanda bir görülüyormuş.bir kendisi bir de yarım
-
08 Haziran 2010, 20:22
Bu nasıl bir başlık 0+ genel verici hepsine veriyor zaten , ilk okul konusu ya bunlar asıl 0- olanların işi zor
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler