izmirde şu an pek bi sorun yok en azından can kaybı...
üzgünüm ama büyük deprem bekleniyor 6,1 şiddetinde falan duydum allah yardımcımız olsun
izmirde şu an pek bi sorun yok en azından can kaybı...
üzgünüm ama büyük deprem bekleniyor 6,1 şiddetinde falan duydum allah yardımcımız olsun
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
Hala yavaş yavaş sallanıyoruz.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
akşam kanal d haberlerinde büyük depremin beklenmediği haberini söylediler batucan jeoleji mühendisleri tarafından açıklamalarda gönlünüzü ferah tutun kardeşlerim
e_erdun, bu jeoloji mühendisleri bu kadar kolaysa beklenip beklenmediğini bilmek,neden bizi uyarmadılar büyük sarsıntıdan önce ilk sarsıntıda 5.7 şiddetindeydi,hadi ilkini göremediler ilkinden 3 saat sonra olan depremi bilselerdi 5.9 olanı ???...Umarım dedikleri olur ama tedbiri elden bırakmamakta fayda var...Beşik gibi zaten ritmli bi şekilde sallanıyoz umarım büyük bi problem çıkmaz...Ben tedirginim açıkcası...
tabiki forrap kardeşim ben sadece haberlerde dinlediğim haberi yazdım tedbiri tabiki elden bırakmamakta fayda var, işallah dedikleri çıkar da bu mühendislerin ilk defa bir işe yaramış olurlar, bizde tedirginiz buralarda ,allah daha yüksek şiddette deprem vermesin,
kalbimiz sizinle
beni korkutan kimse kesin konuşamıyor önceki depremlerde küçük sarsıntılar olcak merak etmeyin korkmayın derlerdi şimdi evinize güveniyosanız girin diyolar....
35 BTU 55
hepinize büyük geçmiş olsun,Allah beterlerinden saklasın
dostlarım öncelikle geçmiş olsun!!!
gece nasıl geçti izmirde ? artçılar hala devam ediyormu ve ne sıklıkta ???
arkadaşlar çok şükür bu geceyi atlattık ama ben sabahleyin motorumla işe giderken evlerinin önünden geçtiğim kişiler deprem olduğunu sanmış olabilirler o kişilere sesleniyorum o benim şirin 50 lik motorum un eksoz sesiydi korkmayın
Geçmiş olsunhocam allah korusun ama hazırlıklı olmak lagzım.
biz pasaporttayiz, dun 12:55 teki depremden sonra sirketi bosalttik evlere kactik.
Konaktada bosalttılar bi cok yeri. Ben dısarı bile cıkamadım. Her sarsıntıdan sonra kapıya kosuyorum, sonra ölmedim tamam diyip müsterileri toparlıyorum. Allah korusun.
Comfirmation Bias
evet arkadaşlar Biz sakaryada iki deprem peşpeşe yaşadık o durumu iyi biliriz allah bir daha o acıları göstermesin.inanın insanın elinden bir şey gelmiyor deprem olunca bina çürükse yapacak hiç bir şey yok bir yere kaçamazsın.hepinize büyük geçmiş olsun.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
tüm izmir camiasına geçmiş olsun umarım daha büyüğü gelmez
Acımadıki, acımadıki
bu sabah yine depremle uyandık daha demin de deprem oldu nereye kadar devam etcek?
35 BTU 55
Yaa deprem cok kötü... Ben düzce depremini yaşadım ve cok korkunç bişey... Şimdi Kuşadasında oturuyorum ve depremleri biz de hissediyoruz. Yaa işin kötü yanı Düzce'de kurtulduk burda bişi olursa ne olcak??? Allah hepimizi korusun...
(BEN KORKUYORUM )
allah beterinden korusun hepimiz çok korktuk ve halada korkmaya devam ediyoruz umarım biran önce biter bu sallanmalar hepimize geçmiş olsun
stella, bu gün oldu mu ya bazı arkadaşlar oldu diyo ama ben hiç hissetmedim...
evet maselef bugünde olduforrap adlı üyeden alıntı
bilgisayarımın ekranında kandilli rasathanesinin sayfası sürekli açık oradanda kontrol ediyorum sık aralıklarla sallanıyoruz hala ne zaman bitecek bilmiyorum ve üzülüyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)