Rahatız bu sene diye sevinirken, Beyoğlu'nda da, Üsküdar'da da (sözde protesto amaçlı) davulcu amcalar hala kafamızı şişiriyorlar...
Rahatız bu sene diye sevinirken, Beyoğlu'nda da, Üsküdar'da da (sözde protesto amaçlı) davulcu amcalar hala kafamızı şişiriyorlar...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Diktatör site yönetimi dikkat et çok pis siyasete çekerim bu kısa haberini.
Birazdan yerim şöyle bir yarım saat sonra.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yoruma açığız, hatta bekleriz de , ama siyasete kaymaya başladığında ya mesajlara, ya topiğe yazık olur sanki...
Şimdiden afiyet olsun...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Bizde mesajlarımızın, konularımızın silinmesine alışığız hatta kanıksadık...
Sağol.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Daksil vede tipp ex gayet faideli Müstahsarlardır.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Davulcu az önce geçti. Ben daha ayaktayım. Sahurdan sonra cupp yatağa...
bizim müezzin bu sabah 2-3 dakika erken okudu, yanılttı beni.
mide ilacımı son ana bırakmıştım, alamadım haliyle.
bugün işim iş anlaşılan.
neyse... ALLAH (CC) verir sabrını...
orta 2'ye giderken, sabahları ezanla kalkardım. (1985 yılıydı galiba)
kahvaltı, giyinme, yola çıkma derken, tam ders saati okulda olurdum.
bir sabah, yine ezanla kalkıp, hazırlığımı yapıp, dışarı çıktım ki, ne göreyim...
heryer zifiri karanlık...
sonradan anlaşıldı. müezzin Şaban amca, saati şaşırıp, 1 saat erken kalkmış, doğruca camiye gidip, ezan okumuş.
bende 1 saat daha kestireyim deyip, koltuğa uzanmış, sonrasında uyanamamış, ve geç kalmıştım.
o gün, 6 kez ezan okunmuştu bizim camide
öyle bir anı işte...
herkese hayırlı sabahlar...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Ledo abim kulağımı çınlatmış yeni farkettim...
Bak Allah çarpsın buraya mesaj yazmıştım...silinmiş ya...Yakarım lann bu siteyii yakarım üleyynnn...
Hayırlı Ramazanlar herkese...Nerde eski ramazanlar...Nerde Hafız Burhan'lar...Ah zamane gençleri bilmez bunları....Bizim zamanımızda katık ekmekle oruç açardık...Suya taş koyar kaynatırdık...Taş çorbası bilirdik başkada bişey bilmezdük...
Şimdi bir elimiz havyarda...bir elimiz karideste...
(yuh be bu kadar sallanmaz ki...)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
işten şimdi geldim(güvenlik görevlisiyim) yerler sabun gibi kayıyor hafif ten yağmur atıyordu biraz sizlerin yazılarını okuyp (acemilik var tabi) sahur yapar yatarız inşallah hepinizin ramazanınızın kazasız geçmesi dileğiyle (abiler site bağımlılık yaparmı)
ohooo kimse uyumuyo burda yavv
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
biri bana mı seslendi
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
bende burdayım bu olayı msn den grup sohbete cevirsek daha ii olmaz mı?
Ne olursa olsun yaşamaya mecbursun...
Tabi burayı bilmeyenler, unutanlar vardır
2 sene geçmiş. Wayy be
sohbet yeri bulduk
[B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:
0ooooo iiyi iyi çökün millet buraya
Orgazma Dudak Büktürür
Ben de burdayım arkadaşlar Gece görüşelim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar gece burda olun ha
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)