Sahurcular ve Gece Kuşları!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
dün gece 2 saat uyudum , muhtemelen bu gecede ööle olacak ,hayırlısı bakalım sonumuz ne olacak.........
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
mesela ben 1. 2. ve 8. gruba gırıyom.ama bu saatte bıle sıtede ınsanların olması cok guzel.
-
Süper Moderatör (BBRR)
4.Gece "İş"te Olanlar ( Ben de anlamadım bilgisayar başında nasıl para kazanılır!)
ben bu gruptayım dövme sanatçısıyım ve dükkanda adsl var bi de dükan barlar sokağında olunca saat 4-5 e kadar takılıyoz işte böle oluyo
bir dövme ikide piercing gelir işte sana para
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
BBRR, bende dowme ısıyle ugrasıyom ama dukkanım falan yok ısteyen olursa buluyo benı yapıyom.tabı gecıcı.ama yaklasık 5 yıldır ugrasıyom.hemen hemen meslektasız senle
-
Süper Moderatör (BBRR)
burası chat tadına gelmiş valla
_Si_BeMoL_, bu hobin sana ii paralar kazandırabilir biliyonmu yazın iş lazım olursa beni ara bende sana göre işler var ne dersin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
waaayyy marmarıstemı yapıcam.walla cok ıyı olur.hem tatıl hem ıs.tatıl kısmı fazlada onemlı degıl.hocam bı yazda 2600 ytl kazanıp superlıght 150 alsam yeter bana.sımdılık tek hayalım o.ama cıddı cıddı yapmak ısterım.
-
Süper Moderatör (BBRR)
5000 kazanıp 125cc yamaha xt ye ne dersin
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
kardes varya 2600 ytl den 1 lıra yukarı para ıstıyosam gozum cıksın.keewayımı alıyım baska kurus ıstemem.yaza dogru senle goruselım bu ısı.ısallah o zamana kadar motorumu almıs olurum da marmarıse motorumla gelırım.
-
Süper Moderatör (BBRR)
özel mesajlarına bak bi ha birde ingilizce çalış biraz
-
-
-
-
-
Geçen yıl üç beş kişi takılmış buraya.....
Bu ramazan daha fazla taliplisi olabilir. Başta mete_han
Hadi bakalım ! bir ay boyunca iyi eğlenceler
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Güm gümde güm güm gümbede gümbede güüüüüüm.
Haydi sahuraaaaaaaaaa.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
Sessiz, sessiz...
Davul çalmak yasak
şşşşşşşşşşşş tamam pardon
-
Super Moderator
Pardon, şimdi yine yanlış anlaşılacak, diktatör site yönetimine giydirilmeye başlanacak
Ufak bir açıklama lazım buraya:
Kimi belediyeler davulcuların seçimini kendisi yapıp yetki verirken, bazı ilçe belediyeleri ise bu konunun kaymakamlık yetkisinde olduğunu belirterek, karışmadıklarını dile getirdi.
Alınan bilgiye göre, Bakırköy, Beyoğlu, Kadıköy, Eminönü, Adalar, Sarıyer, Üsküdar, Ümraniye ve Pendik ilçelerinde bu yıl ramazan davulu çalınmayacak.
(kanald.com.tr)
-
Oyyyy oyyy oyyyy ne güzeeeeel
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler