Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

s.a. arkadaşlar ben motor alacamda bi yardım lütfen

REKLAM ALANI
    sadakat777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    allah nasip ederse alacam alınca yazsam olurmu:D
    s.a. arkadaşlar ben allah nasip ederser motor alacam 3.500 ytl param var ve güzelinden şöyle bi yarış motoru almak istiyorum ama yarışmak için değil sadece görünüşü beni tatmin etsin işte bu noktada sizlere danışmaya karar verdim ben biraz bu konularda cahilimdir yani kandırılma oranım %100 bu yüzden size danışmak isterim arkadaşalr lütfen bütçeme uygun görünüşü güzel yarış motoru biliyorsanız benimle paylaşın çok mutlu olurum

şimdiden yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim allah razı olsun kazasız belasız bir gün dileği ile
    tekrar teşekkür ederim:D

ya arkadaşlar hiç kimse yok mu bir tavsiyede bulunacak....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Senin alabileceğin tek motor ; Honda CBR 125 tir 125 lik olduğuna bakma yine 130-140 km hız yapıyor o da yeni birisi için normaldr zaten
    İkinci el fiyatları 2900 ile 4000 arasında değişiyo 3250 ye cok temizini bulursun sahibinden.com da cok sayıda mevcut ilanlara bi bak istersen

al sana da resmi

Ya KASK TaK ; Ya ÖL

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    çakalaz abimiz yeterince yardımcı olmuş artık gerisi sana kalmış
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

sadakat777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    allah nasip ederse alacam alınca yazsam olurmu:D
    arkadaşım çok teşekkür ederim tavsiyen için bakacağım ama motorun görüntüsü süperde arka tekeri hiç hoşuma gitmedi ben adanada yaşıyorum ve bizim buranın yolları daimi gaypaktır ben bu motorla yola çıksam kesin telef olur giderim böyle arka tekeri daha kalınca bir şey varsa bildiğiniz yazarsanız çok teşşekkür ederim bu arda biraz araştırma yaptım sanırım boyum kilomla felan da alakalıymış bindiğimiz motor neyse fazla uzatmadan bilgilerimi girim

boy: 183 cm
    kilo: 68

şimdiden yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim allah razı olsun
    ALLAHUMMANA

arkadaşlar ben bir tane motor buldum fiyatıda bütçeme uygun ama forumda bu motor hakkında çok iyi konuşulmuyor ama motorunda bir albenisi var motorun resmini koyayım

işte motor bu
    markası racerS 200

nasıl dersiniz alim mi ?_?_?_?_?_? lütfen yardım şu an ne oldum delisi oldum diye bilirim param az ama gönlümde motor istiyor
    ŞU CUMHURİYET İNKİLABININ İÇERİSİNDE Kİ EN GÜR SEDA İSLAMIN OLACAKTIR

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler