s.a. arkadaşlar ben motor alacamda bi yardım lütfen
Reklamlar
-
01 Ağustos 2008, 16:42
s.a. arkadaşlar ben allah nasip ederser motor alacam 3.500 ytl param var ve güzelinden şöyle bi yarış motoru almak istiyorum ama yarışmak için değil sadece görünüşü beni tatmin etsin işte bu noktada sizlere danışmaya karar verdim ben biraz bu konularda cahilimdir yani kandırılma oranım %100 bu yüzden size danışmak isterim arkadaşalr lütfen bütçeme uygun görünüşü güzel yarış motoru biliyorsanız benimle paylaşın çok mutlu olurum
şimdiden yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim allah razı olsun kazasız belasız bir gün dileği ile
tekrar teşekkür ederim:D
ya arkadaşlar hiç kimse yok mu bir tavsiyede bulunacak....
Reklamlar
-
01 Ağustos 2008, 18:55
-
01 Ağustos 2008, 22:32
-
02 Ağustos 2008, 00:21
arkadaşım çok teşekkür ederim tavsiyen için bakacağım ama motorun görüntüsü süperde arka tekeri hiç hoşuma gitmedi ben adanada yaşıyorum ve bizim buranın yolları daimi gaypaktır ben bu motorla yola çıksam kesin telef olur giderim böyle arka tekeri daha kalınca bir şey varsa bildiğiniz yazarsanız çok teşşekkür ederim bu arda biraz araştırma yaptım sanırım boyum kilomla felan da alakalıymış bindiğimiz motor neyse fazla uzatmadan bilgilerimi girim
boy: 183 cm
kilo: 68
şimdiden yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim allah razı olsun
ALLAHUMMANA
arkadaşlar ben bir tane motor buldum fiyatıda bütçeme uygun ama forumda bu motor hakkında çok iyi konuşulmuyor ama motorunda bir albenisi var motorun resmini koyayım
işte motor bu
markası racerS 200
nasıl dersiniz alim mi ?_?_?_?_?_? lütfen yardım şu an ne oldum delisi oldum diye bilirim param az ama gönlümde motor istiyor
ŞU CUMHURİYET İNKİLABININ İÇERİSİNDE Kİ EN GÜR SEDA İSLAMIN OLACAKTIR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler