arkadaşlar tarha çorbasının tarifini bilen varmı tarhana var elimde ama nasıl yapıcamı bilmiyorum hatunda geç gelicek açlıktan ölürsam toplantıya gelemem yazık dimi bana
arkadaşlar tarha çorbasının tarifini bilen varmı tarhana var elimde ama nasıl yapıcamı bilmiyorum hatunda geç gelicek açlıktan ölürsam toplantıya gelemem yazık dimi bana
Bir kapta bir bardak su ile tarhana eritilir. Çorba pişirilecek tencereye yağı konur. Tenceredeki yağ üzerine domates doğranır ve ateşte domates iyice öldürülür.
Üzerine tuz, 4 bardak et suyu veya yalnız su dökülür. Kaynatılır.
Evvelce eritilen sulu tarhana kaynamakta olan tencerenin içersine yavaş yavaş, karıştıra karıştıra dökülür. Top top olmamasına dikkat edilir. 5 dakika kadar kaynatılır.
aman açlıktan ölme...toplantıda görüşelim
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
hocam tarifini bilmemde...tarhana bizim yörenin çorbasıdır...yani UŞAK...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
aslansın sen kaplansın sen abi
holy_diver
kuş gribinden tırsıp 2 yumurta kıramadın galiba
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
heheheheheh yok be abi pilav yapcam köftede var salata ama canım çorba çekti oruç var ya canım herşeyi çekiyo
deamon, ugur abicim sen ascimisin??? Ben boole tarif edemem abi bu ne yaaa!!
Ama ben sana daha basit tarif edeyim mi? Yag koy tencere bir dolu yemek kasigi salca koy iki cevir , her bardak su icin bir yemek kasigi tarhana koycaksin. iste mesela koy 5 bardak su at icine 5 kasik tarhana (soguk su olsun) at tuzunu karistira karistira pisir. Yok bi sey yani...
Baktin cok yogun oldu caresi var: Sicak suyla incelt....
Hadi kolay gelsin...
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
eyvallah arkadaşlar alesta denizciyiz galiba nerde ?
aleste kıbrısda 4 sene ünv okuduk...bekarken kendimize böle baktık...hamurişi hariç herşeyi yaparım valla...
ama tarhanayı sevmem nası yapıldığını da bilmem...google sağolsun aradım buldum...(çizdik aşçı karizmasını ama neyse)
Şu sitenin güzelliğine bak, imambayıldı tarifi istesek anında gelecek demek
siteye yeni bölüm açıyolarmış yemek tarifi diye
ERASER WİLL COME BACK
bu siteye bayılıyorum ya, ne ararsan var
ben de kazak başlamıştım, reklan kol örcem, nasıl yapılır bilen var mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)