Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

ehliyetimi aldım ama a2 yazmılmamış

REKLAM ALANI
    lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sonunda bugun ehliyetimi aldım.kimligi almak için emniyete gittim.yeni kartı aldım eskisini bıraktım..yeni kartıma baktım yine sınıfı hanesinde b yazıyor..a2 sadece veriliş tarihi bölumunde tarihi ile birlikte yazıyor.tabiki ben dumur hemen görevli memura gösterdim.hatasını hemen anladı.böyle kullan bişey olmaz dedi
    .sorgulamalarda falan cıkar dedi.ozaman yenileyin dedim.27 ytl kart parası istediler.hatayı yapan sizsiniz ben deilim ben bikere ödedim,niye tekrardan para vereyim dedim.ozaman degistiremeyiz dedi..tabiki ben kafayı yedim.bide haklımış gibi üste cıkıyorlar..bu insanlar anlamak cok zor.benim ehliyette bu sekilde kaldı b+a2 görmem için yine 27 ytl vermem gerekiyor
    Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

hösssstttttttttttt diyorum başka bişey demiyorum ..............

denbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650C
    Bence bir üst amire çıkın ve şikayette bulunun.Yenilemek zorundalar.

deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    buduuuurr....işte bundan başka Türkiye yok tezinin kanıtlarından biri dahaa
    Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü

terbiyesizlik bu kadar olur yaniii kardeşim arasana hakkını onların hatasıı

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    lubimaya54, kardeşim sen emniyet müdür muavinine git senin işi hemen halleder.sorgulamada gözükür demekle olmaz o iş.muhakkak karta işlettir.
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

Forumdan Uzaklaştırıldı mertmertmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    olmaz die bişi yok kardeş bu memlekette şükret b yi de silmemişler o da beklenir çünkü ......

benim bi arkadaşın da otomobilruhsatına şasi nosumuydu bi şeyi elle yazmışlar. emanet gibi duruyordu, olası bi çevirmede direk şüphelenilecek bi şeydi. neyse ruhsatı hazırlayan şube pişmiş pişmiş "ööle kullan" demiş ama arkadaşımın yanındaki muameleci "aman abi babası savcı, bööle görürse bu ruhsatı canımıza okur" diyince yusuflayan memur hemen doğru düzgün printer çıktılı ruhsatı düzenlemiş...

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    lubimaya54, dostum aynısının bi benzeri 1,5 sene öncede benim başıma gelmişti , ama benimkinde fotograflar değişikti
    yani ehliyete ait bütün bilgiler benim fotograftaki başkası
    herifler bendende aynı şekilde yüzsüz yüzsüz tekrar kart parası istediler,sebebide neymiş biliyomusun yok benden resim istediklerinde ben o resmi vermişim
    tabi bende soluğu hemen emniyet müdür muavininin yanında aldım,bide tanıdık falan vardı komser hallettik bikaçgün sonra normal ehliyetimi aldım
    benden tavsiye olayın üzerine git
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Geçmiş olsun hocam ama böyle problem yaşarsın gibime geliyor. Henüz tazeiken degiştirt bence ileride problem çıkıncada zamanında gelseydin derler.

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Cidden çok tatsız bir durum. B'yi alırken içimde en ufak bir heyecan yoktu ama A2'yi çok isteyerek ve heyecanlanarak aldım (geçen hafta).. Görevli hanım bilgisayardan son bir kontrol için yanına çağırdığında ilk baktığım yer A2 hanesi oldu ve herşey yerli yerindeydi..

Yaptıkları çok yanlış ve mutlaka hakkını ara derim.

motoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL650V Transalp
    Alıntı ODUNCU adlı üyeden alıntı
    Geçmiş olsun hocam ama böyle problem yaşarsın gibime geliyor. Henüz tazeiken degiştirt bence ileride problem çıkıncada zamanında gelseydin derler.
    +1
    Kesinlikle katılıyorum sıcağı sıcağına olayı çözümle yoksa daha sonra derdini kimseye anlatamazsın
    GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ

Buyukbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Ampul insanlar. Kardeş olacak olanı ben sana söyleyeyim. Ehliyetsiz motor kullanmaktan büyük ceza yersin. Sorgulama vs. yapılmaz. İtiraz edersin, sen parayı öde haklı çıkarsan geri alırsın derler, ki devlete olan borçlar için öncelikle parayı ödemek zorundasın. Sorgulamada çıkacağı bile meçhul. Dava açarsın kazanırsın, 1 sene sonra paranı alırsın, kesintileriyle beraber.

casibart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Avrupa Birliği falan hak getire :(
    Malesef adamların da dediği gibi kültürel reform gerçekleştirmemiz gerek öncelikle. O durumdaki memurun demesi gereken "kusura bakmayın, unutulmuş, yarın düzeltilmiş halini alabilirsiniz" dir. Ama millet olarak pişkinliğe vurmakta üstümüze yok ne yazık ki. Düzgün bi şekilde hatasını kabul etse eminim anlayışla karşılanır, sonuçta hatasız kul olmaz. Ama yok, pişkinlik hastalığı var heryerde. Girersin bi devlet dairesine, "merhaba" dersin, suratına mal mal bakarlar, hatta bakmazlar bile. neyse ya.. uzayacak bu..

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    ben bir daha
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    lubimaya54, hemen şu tarz bir dilekçe hazırla

******* trafik şube müdürlüğüne
    ...... sürücü kursundan almaya hak kazandığım b/a2 ehliyet memur arkadaşların hatası sonucu sadece B olarak karta basılmıştır hatanın düzeltilmesi için 27 ytl talep edilmektedir gerekli işlemlerin yapılıp hatanızı en kısa sürede düzeltmenizi talep ederim

ek
    1)sakarya em müdürlüğü
    2)emniyet genel müdürlüğü
    3)içişleri bakanlığı
    ve bu dilekçeyi hem posta hemde maille ektekilerde dahil olmak üzere postala hakkını ara böyle şey olmaz burası dağbaşı değil ya kim uğraşacak yapma valla 1 ytl dahi olsa ödeme sakın herkes işini doğru dürüsat yapsın ve takip et bu işlemlerden sonra hala bir sonuç alamazsan o zaman tekrar başlık aç hep beraber mail yağmuruna tutalım adamları
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Küfür etmek serbest olsa keşke edebiyat yetersiz kalıyor böyle durumlarda ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya arkadaşlar merak etmeyin beş para vermeden hatta özür dilenerek bu iş çözülür memur tabiki 27 tl isteyecek bence emniyet müdürü ile görüşmek bile yeterli olacaktır ama işi sağlama al dediğim yerlere postala hepsinden cevap gelecektir resmi yerlere yazılan her şey cevaplanır ve bu olayda cevabın müspet olmama ihtimali yok
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı mertmertmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    siz devletten iyimi bileceksinüzzz , yanlışı yaptuysada devletün koskoca zabiti yapmışıdur. sizlere ne?? düzelmez demiş üse , düzelmezidür , 27 YTL derhal yatırıladur. yoksa dışarudaki memur-u tır'afikçüler sizlerü yaturur.
    ödeyün devletlüye 27 YTL yi derhalllllll , yoksa kellenüz yitüle.....

şeklinde özetlenebilir.......

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler