hep merak ederdım bu ducatıden baska seri üreticiler bu sele altı eksozu kullanmazlarmı. ama rastladım işte. gerçi buell, benelli gibi leri var ama onlar 4 buyuk marka değiller. pek göze çarpmıyorlar.
hep merak ederdım bu ducatıden baska seri üreticiler bu sele altı eksozu kullanmazlarmı. ama rastladım işte. gerçi buell, benelli gibi leri var ama onlar 4 buyuk marka değiller. pek göze çarpmıyorlar.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
al honda 600RR rastlamaya devam edersın tek ducati degılkı yaf
allahım şu honda 600 rr ın rengine bak süper hondacbr olum sen al bi motor farketmez sanayide sele altına yaptırırız egsozu merak etme))))))
ya abiler. bir tek ducati değil biliyoruzda. hemen hemen ducatinin tum racınglerini kastettım. yoksa siz göstermeseniz nerden bilecektım hondanın boyle bır modelo oldugunu canım. sağolun yani
free abi motor aldıktan sonra ne işim olur sanayıde selaaltı yapmayı. bence sela altı olmayanlar daha güzel.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
baba futura çok güsel yaws canavar italyanlar yapmış abi
:bestmt:
aslında sele altı yapan ürecilerin sayısı az da değil ama bunlar ünlenmemiş küçük markalar.
bunun eksozu varmı yokmu hala anlayamadım.
ya abilerbu hondada baska bır sey sankı bu dunyadan değil. en cokta ona yakışıyor ama. ehe h ehe ducati hava cıva
free wind ne italyanı abi. motoru japonlar yapıyor japonlar.
lan olum hondaxx sen beni deli mi edecen) honda resimleri koyuyosun zati deliriyom honda diye) süper abi siyah renge bak acayip yakışıyo racinge.....
arkadaşlar bu resimleri sizlen paylaşmak istedim. isteyen çıldırsın isteyen delirsin. belki galeyana gelip motor alırsınız.fireblade adlı üyeden alıntı
free blade dostum. honda hayranı oldugunu biliyoruz. e bizde azıcık hondacıyız. belli olmuyomu. seni dahada delirtmek isterdim ya neyse.
yafu kızma honda dostum anladık bizde zaten seninle düşüncelerimizi paylaşmak için forumda açtığın konuya mesaj attık))daha çok resim yolla delireyim beni akıl hastanesine kapatsınlar sende kurtul)))) iyi plan)) gördük sende hondacısın )))))
Hondaaa işin sonuuu arkadaslaaarr yaa..kimm ne derseee desiiinnnn görüntüü..kalıte..uzun ömürr..güç..hızz..herşeeeyyyyy...... :
BoZaRM SaNDN aCLaR BeLaYA aTLaR GiDeRimm..KuRSun GiBi..MaWZer Gibi Da¦ giBi PaTLaR GiDeRiM...
en son noktayı cidden sen koydun arkadaş bravo....
kim ne derse desin Honda Honda Honda. bundan yoksa şüphenizmi var. ama zannetmiyorum. böyle düşünmezsiniz dimi. yoksa kızarım
bu foto da trojan var arkadaşlar dikkat bilmeyerek bulaşmış olabilir ama
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)