Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

GSM vergisini protesto 20 Ekim'de

Motovento
    REKLAM ALANI
    Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    ARkadaşlar, dünya üzerindeki en yüksek GSM vergisini ödeyen milletiz. Bizden sonra da Tazmanya geliyormuş. Bu haberi radyodan dinledim. Bizi sömürenleri protesto etmek için Türkiye çapında bir eylem yapılacak. Bu eylem kapsamında 20 Ekim 2005 günü cep telefonlarımızı 24 saat süreyle kapalı tutacağız. Herkesi katılmaya davet ediyorum. Sevgiler..
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    90'lı yılların sonunda tansu hanım döneminde "ekonomik denge vergisi" adında vergi icad eden ve çatır çatı tahsil eden bir vatanın evlatlarıyız...en pahalı benzin bizde en ağır taşıt vergileri bizde en pahalı içki sigara vergisi de bizde...2004'e kadar motosikletlere yıllık vergi yoktu o da çıktı...

gıkımız çıkmazsa alırlar tabi...hala millet tek başına arabayla seyahat ediyor...ekonomiyi düşünen yok...emin olun değil 24 saat 24 dakika bile telefonlarını kapatmayacak çoğu insan...
    Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü

fausten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok mantıklı hatta seve seve kapatacağım ama türk milleti için At(motor ),Avrat (hatun demeyi tercih ederim),Silah (Bireysel silahlanmaya hayır ) ve vazgeçilmezlerin yeni üyesi CEP TELEFONU.Yok sevgilim arar yok işden ararlar yok ya acil birşey olursa yok bugün lazım diyerek kimsenin bu güzel duyarlılığı gösterebileceğine inanmıyorum.Ama cenkmenderes, abim seni bu duyarlılığından ötürü de sonsuz kez TEBRİK EDİYORUM.

Motosikleti
    Ne kadar cok kişi katılırsa o kadar iyidir. Zaten kimse kapamaz ben niye kapatayım derseniz sizin de o "zaten kimse kapamaz" dediğiniz insanlardan farkınız kalmaz. Kimsenin kapatım kapamaması beni bağlamaz arkadaşlar, ben kapatacağım ve bu eyleme kendi çapımda da olsa destek vereceğim. Bir telefon bir telefondur...

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Köprü ve ortasındaki adam.....
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Kobayashi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    ben katılacağım.tarih yaklaştığında başlığı canlandırıp hatırlatmak için çaba gösterelim ltf.

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Komedisiniz valla, yapacaksanız benzinden alınan vergi için protesto yapın arkadaşlar. Dünyada akaryakıttan en çok vergi alınan ülkede sanırım Türkiye! GSM için vergi ödemek istemiyorsanız kontörlü hat kullanın olsun bitsin. Peki benzin için ne yapılabilir! Bir benzin zammı ekmeğe, süte, yağurta, toplu taşıma araçlarına, pamuğa, selpağa, sebzeye, meyveye aklınıza ne geliyorsa etkiliyor. Sadece gezmek amaçlı kullandığımız araçlar bile yüksek akaryakıt zammı neticesinde garajlarda yatıyor! 1 gün telefon kapatacağınıza 1 gün kontakları kapatalım ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    MeTaL, benzin için de bir organizasyon olsun seve seve katılır sanırım birçok "duyarlı" insan. Bu benim başlattığım bir eylem değil. Radyodan böyle bir protesto yapılacağını duydum ve katılmak istedim. Buraya da yazarak sizlerle paylaşmak ve benim gibi katılmak isteyebilecek arkadaşlara bilgi vermekti amacım. Telefonu da kapatalım, kontak da kapatalım. Bir yerden başlamak lazım diye düşünüyorum. Ayrıca sanıyor musun ki kontörlü hatlarda durum farklı. Onlarda alırken hazır ödüyorsun zaten vergiyi. Faturalı hatta fiyatlar neyse kontörlüde de daha ucuz değil hatta pahalı bile. Neyse netice budur..

Motosikleti
    SYM Joyride 200
    birgün kontak kapatırsak evde oturmak durumında kalırız.
    ayrıca kontörlü hatların vergisi kontör fiyatına dahildir.kontörlüler vergi ödemiyor gibi bi hava olmuş...

komediysek sadece izle gül.biz komik bulmayanlar katılmak istiyoruz.
    haklısın biyerde birgün telefon kapadık diye bizi kimse kaale almaz ekonomi sarsılmaz ama tepkimi dile getirmek için katılmayı düşünüyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı mertmertmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    kapatalım abicim...............
    hem kontağı , hem cebi.....!!!!!! sokaktan mı topluoruz kardeşim biz parayı??

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    cenkmenderes, haklısın kontörü alırken gizlide olsa senden o iletişim vergisini alıyorlar ve daha pahalı görüşme süresi o açıdan da haklısın ve yazdığın yazıyı okudum yani eylemi senin gerçekleştirmediğini gerçekleşecek bir eyleme iştirakta bulunduğunu biliyorum ve bizleri bilgilendirmek istemenide saygıyla karşılıyorum. Neyse hadi bakalım hayırlısı olur inşallah ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

VSTORM02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD 883 XL
    20 Ekim olacak!!!!!!!!!!!

Kazım Göker
    VFR800

BoneXXX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bir Gun Bende Esecegim...

Re: GSM vergisini protesto 22 Ekim'de

Alıntı cenkmenderes adlı üyeden alıntı
    Bizden sonra da Tazmanya geliyormuş.

Affina siginaraktan ve ozur dileyerekten bir yannisi gidermek istiyorum. Tazmanya degil o tanzanya olmali. Cunku Tazmanya benim bulundugum yer. Avusturalya'nin eyaleti. Hatta canavarida var

[b]***BIR GUN BENDE ESECEGIM...[/b]

Motosikleti
    SYM Joyride 200
    ya tatlı bi hayvan bu be niye canavar demişlerki)
    aslansın kaplansın anlamında gaz vermek içinmi acaba

BoneXXX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bir Gun Bende Esecegim...
    Gordum ben o hayvani gozlerimle! kamp yaparken gece tuvalete gidiyordum elimde kendisini aydinlatamayan bir fener onume bir cikti, dizlerimin bagi cozuldu aglicaktim nerdeyse Biraz fazla abarttim galiba Insanlara saldirmiyor damarina iyice basmazzsan.Resimde goruldugu gibi kocaman agzi var ondan canavar demisler sanirim.Sevimli bisi gibi duruyor ama sevmek icin elini uzatsan kol gider sanirim
    [b]***BIR GUN BENDE ESECEGIM...[/b]

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Tazmanya canavarı bizim vergi canavarının yanında yumoş kalır be

22 Ekim protestosunu buradan haber aldım ve yazıldım aynen. Haftalık olsa daha da iyi olur bence ama kaç kişi katılabilir bilmem. Öyle ya, cep tel. denilen şey olmazsa olmazlarımızdan oldu, vazgeçemezmişiz gibi geliyor herkese. Test etmiş oluruz fena mı..

20 Ekimmiş, tamamdır.

Motosikleti
    Kazım abi, emin misin 20'si olduğuna. Ben Mydonose FM'deki Dj. kızdan duydum. Acaba ben mi yanlış duydum diyorum. Eğer sen eminsen ona göre başlığı değiştireyim ben de..

deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü

Motosikleti
    ARkadaşlar eylem günümüz 20 Ekim'dir. Deamon kardeşim saolsun linki vererek duruma açıklık kavuşturmuştur.

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Kısaca Cenk Menderes;

Sen bir plan yaparsın da katılım olmaz mı? Ben de kervandayım o gün.
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler