Un kapanında nerede satılıyor? Almadan önce bir görsek.
Un kapanında nerede satılıyor? Almadan önce bir görsek.
bu arada acaba ne kadara aldınız ..? net bir fiyat alabilirmiyiz ..
brandanın rengi ne istedigimiz sekilde yaptırabiliyormuyuz? HAKAN ABİİ :
bu haftasonu müsait olursam hemen gidip alcam bitane yaw,havalar bozmaya başladı......Motosiklet Brandası'na ihtiyacı olan arkadaşlar için yaptırdığım yerin adresini vereyim almak isteyenler buradan alabilirler.
Özen Branda (Zeki SÖKÜT/Adem SÖKÜT) İ.M.Ç. 4.Blok Arkası Hacı Kadın Bostan Sok.Cengiz Han No:30 Unkapanı. Tel: (0212)5281310-5132578
Arkadaşlar unkapanı yokuşundan aşağıya inerken sağdan küçük bi yol var caminin sokağında ordan girince ilk sağdaki sokak görürsünüz zaten özen branda hemen ölçülerini alıp motora göre branda dikiyorlar...renk olarakta gümüş rengi var....
jameika34, dostum araba içinde dikerler mi acaba, bana bilgi verebilirmisin, hyundai getz için kaç para isterler...sağolasın
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
federal, hacı araba içinde dikerler motor 25 e arabada 35 olsun.... git ölçüsüne göre diktir arabaya ...
.
abi daa önce yazsanıza yaw dün aldım 50 ye daa.hay allah.
motorun ölçülerini alıpta mı dikiyorlar, yoksa hazır varmı ellerinde?
birazdan sirkeciye, kask, dizlik, kilit ve branda için gidiyorum da...
bilen biri acil cevaplarsa...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
sirkeciye gidiosan Honda özen mi gözenmi ne var orası iidir..
Materyal ince mi? Katlayınca ufacık oluyorsa kullanışlı olur ama ne brandalar var, dürsen bavula sığmaz, branda değil garaj garaj...
Ben 50 kaymeye aldım, pahalı oldu. Fekat motoru bırakıp kitledikten sonra bir de branda atınca kimsenin dikkatini çekmiyor. Motoru isten pisten korumaktan ayrı, soysuz uğursuzdan da koruyor.
İMÇ deki brandacı illa motosikleti getirin hemen dikelim diyor. öyle terzi gibi ölçüye göre dikemiyor.
Özen Branda (Zeki SÖKÜT/Adem SÖKÜT) İ.M.Ç. 4.Blok Arkası Hacı Kadın Bostan Sok.Cengiz Han No:30 Unkapanı. Tel: (0212)5281310-5132578Arkadaşlar unkapanı yokuşundan aşağıya inerken sağdan küçük bi yol var caminin sokağında ordan girince ilk sağdaki sokak görürsünüz zaten özen branda hemen ölçülerini alıp motora göre branda dikiyorlar...renk olarakta gümüş rengi var....bu unkapanındaki abileri aradım şimdi ; - motoru getir,ölçüsünü alır,yarım saatte diker veririz dediler.motorun ölçülerini alıpta mı dikiyorlar, yoksa hazır varmı ellerinde?
birazdan sirkeciye, kask, dizlik, kilit ve branda için gidiyorum da...
bilen biri acil cevaplarsa...
eğer ctesi tekirdağa gitmezsem, öğleden sonra mutlaka gidip diktiricem kısmetse...
zuhtupasa, branda için sormuştum dostum.
malzemeleri aydın motordan alacagım.
daha önce eyong'la gidip pazarlık yapmıştık.
sagol.
mertmertmert
açıklama için teşekkürler.
artık bigün sırf bunun için gidilecek anlaşılan.
şu brandalardan alan varmı acaba? hafta sonu almayı düşünüyorum da bi tavsiye alalım boşa gitmeyelim o yolu...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)