bütün dost ve arkadaşlarıma merhaba..!!
Reklamlar
-
Moderatör (forrap)
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
forrap, len noldu savaşmı var varsa alalım süperpozeyi gelelim abudik bilgisayarcı seni
valla recep abi arada gir be tamam çok işin var biliyorum ama özledik seni salon ne olmuştur be neyse bak işine
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Moderatör (forrap)
BBRR, bazı savaşlar bombayla tüfekle olmuyo işte abi ancak yaşayan gören biliyo kirli oyunları...
-
Süper Moderatör (BBRR)
seneler önce hiç unutmuyoru Uğur Dündar bir ermeni türk vatandaşının evine konuk olur amerikada adam 80 küsur yaşında ilk olarak ingilizce soruyor uğur dündar ve adam çok temiz bir türkçeyle türkçe bildiğini söylüyor uğur dündara bu evde hiç ingilizce konuşulmaz evladım nerede yaşadığım önemli değil evimde sadece türkçe konuşulur diyor evinde zeki müren plakları var onları dinletiyor ben arada rodosa gider gelirim orda yaşayan türkler var hep türkçe konuşurlar.adam doğma büyüme rodoslu ama türkçe konuşur türk yemekleri pişer evde hoş yunanlılarla yemeklerimiz çok benzer biribirine türk olmak için müslüman olmak şart deil
bu ülkede yaşayan ve ab yi arkasına alıpta türklüğe ve türklere söğen şerefsizler bu saatten sora bu ülke vatandaşları sana inanırmı sana saygı duyarmı yazar çizer bide bunlar ya elinde ne delil var trt geçen sene bu ermeni olayları sırasında yaşayan insanları bulup röportaj yapmıştı canlı şahitler var ben kıbrısta okudum türkeli katliamı bundan 30 sene önce rumlar tarafından yapıldı ama şu an ab deler iki yüzlü şerefsiz ab hani soykırım kıbrıslı türkleri çoluk çocuk katledip toplu mezarlara gömen rumlara niye hesap sormuyosunuz
ab iki yüzlü vede şerefsizdir onlara güvenipülkeyi satmaya çalışanlar hem şerefsiz hemde haindir vede tarihe aynen o şekilde geçerler
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
bbrr abi ve canıp forrapım bana söz hakkı doğuyor yine...siyasi polemiklere girmek istemiyorum...söylemek istediğim şudurki yaşadığımız çağ matan millet sakarya çağı değil...batı poposu yalamaktan bahsetmiyorum...sadece şunu demek istiyorum...ilim bilim medeniyete doğru koşalım...gerisi hikaye abiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
shadow-vt, Ya ben siteye yeni üye oldugumda sen vardın buralarda bişeyler yazar dururdun forumlar. Yine yazacakmısın yine ben faydalanacammı ozaman hade come artık.
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
shadow abi valla ağır tahrik var...öpüyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han, demişki
biraz batıya açılalım arkadaşlar...çanakkale yapalım edirne yapalım...kapıkuleye kadar gidelim anasını satayım...
aç başlığı koçum arkandayım.Evet çANAKKALE ÇIKARMASI
nOT:Abi tekrar hoşgeldin.Çanakkaleye gelirsek uğrarız yanına
-
Costantine, hele bir uğramadan geçin..!! nasılsa dönüş yolunuz yine tekirdağdan geçecek eğer adım başı ceza yazdırmazsam namerdim hepinize bütün motorlu trafik polisleri,bölge trafik, şehir içi trafik polisleri sağolsunlar dostlarım valla siz düşünün artık görüşmek dileğiyle Allaha emanet olun arada yine yazarım inşallah fırsat buldukça( sabah 7akşam8 inşaattayım yorgunluktan canım cıkıyor yoksa sizlerden kovsanızda ayrı durmam bilirsınız)
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
-
abi bence inşaat tadilat falan hikaye...
sen bizlerden sıkıldın galiba...
olur böyle dönemler...hani menopoz...andropoz gibi birşey...
bizi sevsen böyle birden kopmazdın...
-
Vay Recep abim nasılsın beni hatırlarsın umarım dombili mct li
nasılsın babacım görüşmeyeli iyisindir inş sancar ın başına gelenleri duydunmu görünce şok oldum ben ya... neyse görüşürüz inş ALLAH KOLAYLIK VERSIN
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
-
arkadaşlar recep ağabey balkanların en büyük gymnasıum tesisini açıyormuş...yakında aramıza dönecekmiş...vücut geliştirme...step aerobik...vs bütün aktiviteler yapılabilecekmiş....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler