Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Alman profesörünün itirafı

REKLAM ALANI
    ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul Üniversitesi'nde öğretim üyesi Alman asilli Prof. Naumark ile bir kısım talebesi Boğaziçinde geziye çıkarlar. Talebelerden biri prof. Naumark'a su soruyu sorar:

- Avrupa bizi neden sevmez hocam ? prof. Naumark su cevabi verir:

- Çok samimi olarak itiraf edeyim ki, Avrupalı Türkleri sevmez ve sevmesi de mümkün değildir, Asırlardır kilisenin Türk ve İslam düşmanlığı Hıristiyanların hücrelerine sinmiştir. Sebeplerine gelince:

1. Müslüman olduğunuz için sevmez. Ama faraza laik söyle dursun, Hıristiyan olsanız da size düşman olarak bakmaya devam eder.

2.Sizler farkında değilsiniz ama, onlar su gerçeğin farkındadırlar: Tarihten Türk çıkarılırsa tarih kalmaz. Osmanlı arşivi tam olarak ortaya çıkarsa, bugünkü tarihlerin yeniden yazılması gerekir.

3. Avrupanın pazarı idiniz. Simdi Avrupayı pazar yapmaya başladınız.

4. En az 400 yıl Avrupa'da sırtımızda ve ensemizde at koşturdunuz.

5. Selçuklular Anadolu'yu, Osmanlılar ise orta Avrupa ve Balkanları Haçlı ordusuna mezar ettiler.

6. Sizi silah ile yenemeyenler, sizleri kendilerine

benzeterek hakimiyet sağladılar.önce ahlaki değerlerinizi yıpratmaya başladılar giyiminizden yaşantınıza kadar sonra kendi içinizde sizi bölmeye başladılar A-B-C-D gibi

7. Selçuklu ve bilhassa Osmanlı, İslamiyet uğruna her şeyini feda etmeseydiler, İslamiyet bugün belki sadece Hicaz'da varlığını devam ettirirdi, Kaldı ki Vahhabiliği kuranlar da, İngiliz Dominyon Bakanlığının adamlarıdır. Bati her yerde İslamiyeti, sapık inançlara kanalize etti.Ama Osmanlı, Asr-i Saadet'i devam ettirdi.

8. Kilise size kin kusmaktadır. Ve sebepleri yukarıdadır.

9. Ben Türkiye'ye geldiğimde 2 üniversiteniz vardı, simdi 19 üniversite var. (O tarihte öyle idi simdi ise çok daha fazla.) Osmanlı zamanında ise her yerde bir medrese vardı tarihinize bakin her medresede bilim eğitimi vardı ilk denizaltını Osmanlının yaptığını çoğunuz bilmiyorsunuzdur belki de ama Avrupa bunu biliyor

10. Sizler, gerçek hüviyetinize döndüğünüz an Avrupanın refahı ve medeniyeti yıkılır.Ama sizde bunun olması bu şartlarda çok zor.

11. Yine sizler, Avrupanın tarihi düşmanısınız ve daima düşman olarak kalacaksınız."

Evet, almasını bilene ders ve ibretlerle dolu bir itirafname...
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cycle27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KINALI KUZU
    mükemmel özetlemiş alman profresör. Ey Türk titre ve kendine gel.
    [B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
    [COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
    [COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    hakikaten yaw ne kadar doğru söledikleri
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    her zaman küllerimizden doğmusuk , yine kaybedebiliriz ama dah agüçlü şekilde yeniden doğarız

Türkler tarihinde her yüzyılda bir büyük bi savaş yapmıştır.80 yıldır savaşmıyoruz . geriye kaldı 20 yıl , bekle bizi Avrupa !!
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

rafel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster

10. Sizler, gerçek hüviyetinize döndüğünüz an Avrupanın refahı ve medeniyeti yıkılır.Ama sizde bunun olması bu şartlarda çok zor.

11. Yine sizler, Avrupanın tarihi düşmanısınız ve daima düşman olarak kalacaksınız."

Evet, almasını bilene ders ve ibretlerle dolu bir itirafname...

bu ıkı notu gercektır bız nezmn özumuze dönersek ozmn dunya bızımdır
    Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Bu sorunun bir de öznesini değiştirerek sorarsak anlama kabiliyetimiz artar diye düşünüyorum.

Yani böyle metinler okuyup,
    "kimse bizi sevmiyor!!!"
    paranoyasından önce bir de kendimize şu soruyu soralım.

"Biz avrupayı neden sevmeyiz?"

Sayın Alman profesör bunun da cevabını biliyordur mutlaka.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sorunun bir de öznesini değiştirerek sorarsak anlama kabiliyetimiz artar diye düşünüyorum.

Yani böyle metinler okuyup,
    "kimse bizi sevmiyor!!!"
    paranoyasından önce bir de kendimize şu soruyu soralım.

"Biz avrupayı neden sevmeyiz?"

Sayın Alman profesör bunun da cevabını biliyordur mutlaka.
    Ama ben Avrupa'yı çok seviyorum..

Evet doğru..
    Ben hep düşünürüm bunu..
    Osmanlı şuan da ayakta olsaydı, acaba ne noktalarda olurduk?
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

Meşur bir söz vardır. çok eskilerden kalma Çoğumuz biliriz. Delikli demir çıktı mertlik bozuldu.. (delikli demir = silah) Bence Türk halkı Herkezi kendisi gibi sanıyor....
    Çömezim!.!.!:salut::salut::salut:
    Bütün abilerime ve kardeşlerimi sevgiler. saygılar ve kazasız belasız yolculuklar.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    dışarı çıkıp bir kaç türk pataklıcam milleti ayaklandıracam bakalım ne yapcak avrupa..

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    IRkımızı unuttuk,tarihimizi unuttuk,dinimizi unuttuk,kültürümüzü unuttuk,osmanlı kendi kanunlarıyla dünyanın 4 te 1 ine hakimken ve adaletle yönetiyoken ,şu anki sistem ile 70 milyonluk ülkeyi yöenetemiyoruz,tarhimize saygımız zaten yoktu şimdi dinimizede pek saygımız var sayılmaz,yozlaşıyoruz dostlar yozlaşıyoruz,bununla bi sürü örnek vermek isterim ama şimdi aradan birileri çıkar,örümcek kafalısın ,sizin gibiler yüzünden böyle,globalleşin medenileşin gibi laflar eder,bunları çok konuştum çok anlattım ama anladımki yakınlarına bile anlatamıyosun,burda boşuna klavye yazarlığı yapmanın manası yok,sözün özü yozlaşıyoruz dostlar yozlaşıyoruz ve yobazlaşıyoruzz....

etiketlerde konu ile çok alakalı olmuş emrah
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    var
    Zaten tüm sorunların kaynağında, kendi benliğimizi unutup, başkalarını örnek almamızdır. Örnek alabileceğimiz bunca teknoloji var iken, bu adam nasıl uçak yapmış, nasıl uzaya çıkmış, savaş için nasıl silahlar yapmış diyeceğimiz yerde, avrupayi olmak adına, batılı olmak adına, laiklik adı altında, bizler başka şeyleri örnek almayı çok severiz...!! Şahsen, Doğan görünümlü şahin olmaktansa, orjinal olup şahin olmayı tercih ederim..Belki o zaman doğana ulaşmak için daha çok çalışırız..
    Çok net açıklamış, yazın için teşekkürler..

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ama ben Avrupa'yı çok seviyorum..

Evet doğru..
    Ben hep düşünürüm bunu..
    Osmanlı şuan da ayakta olsaydı, acaba ne noktalarda olurduk?
    Osmanlı şu an ayakta olsaydı İç Anadolu bölgesiyle sınırlı bir yarı sömürge veya muz cumhuriyeti olurdu. 1699-1923 arası Türkiye tarihini okuyun biraz.

Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    IRkımızı unuttuk,tarihimizi unuttuk,dinimizi unuttuk,kültürümüzü unuttuk,osmanlı kendi kanunlarıyla dünyanın 4 te 1 ine hakimken ve adaletle yönetiyoken ,şu anki sistem ile 70 milyonluk ülkeyi yöenetemiyoruz,tarhimize saygımız zaten yoktu şimdi dinimizede pek saygımız var sayılmaz,yozlaşıyoruz dostlar yozlaşıyoruz,bununla bi sürü örnek vermek isterim ama şimdi aradan birileri çıkar,örümcek kafalısın ,sizin gibiler yüzünden böyle,globalleşin medenileşin gibi laflar eder,bunları çok konuştum çok anlattım ama anladımki yakınlarına bile anlatamıyosun,burda boşuna klavye yazarlığı yapmanın manası yok,sözün özü yozlaşıyoruz dostlar yozlaşıyoruz ve yobazlaşıyoruzz....

etiketlerde konu ile çok alakalı olmuş emrah
    Hemfikirim. Asıl Osmanlı değil, Selçuklu, hatta Orta Asya dönemindeki adetlerimizi hatırlasak keşke. Her dil, din, ırkı saygı gözeterek boyunduruk altına alabilsek tekrar

Alıntı mustaa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten tüm sorunların kaynağında, kendi benliğimizi unutup, başkalarını örnek almamızdır. Örnek alabileceğimiz bunca teknoloji var iken, bu adam nasıl uçak yapmış, nasıl uzaya çıkmış, savaş için nasıl silahlar yapmış diyeceğimiz yerde, avrupayi olmak adına, batılı olmak adına, laiklik adı altında, bizler başka şeyleri örnek almayı çok severiz...!! Şahsen, Doğan görünümlü şahin olmaktansa, orjinal olup şahin olmayı tercih ederim..Belki o zaman doğana ulaşmak için daha çok çalışırız..
    Çok net açıklamış, yazın için teşekkürler..
    Mustaa, Osmanlı laik olsaydı matbaayı 200 sene ülkeye sokmamazlık etmezdi zannımca Osmanlı'nın yapısını değiştirememesi yüzünden 200 sene geriden başladık endüstrileşmeye, Cumhuriyet dönemi iyi bile sayılır. Ayrıca İslam dünyasında hemen her açıdan en iyi durumda olan ülke biziz, inanmazsan diğer ülkelerin petrol harici ihracatlarına bak. İşin ilginç yanı halkının çoğunluğu müslüman olan tek laik demokratik cumhuriyet de bizimki Hatta İslam dünyasındaki az sayıda laik ülke şeriatçı ülkelerden çok daha iyi durumda, Türkiye'nin de İran veya Arabistan gibi "özüne bağlı (!)" olmasıı kesinlikle istemem. Sence arada bir bağlantı yok mu?

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    bence bunların hepis doğru, ama biz niye hala AB girmeye çalışıyoruzki sizce anlamsız değilmi
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    Yamaha RX135
    Zaten Türk'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur.
    [B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
    Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler