şu mübarek günlerde müslüman kardeşlerimizin allah yardımcısı olsun
şu mübarek günlerde müslüman kardeşlerimizin allah yardımcısı olsun
nolmuş haberi tam anlatsana ya
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
amin umarım en kısa sürede gerekli merciler yardım için harekete geçer
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
7.6 şiddetinde deprem oldu binlerce ölüden bahsediyorlar..BBRR adlı üyeden alıntı
offffffffff yapma yaw Bende ne bu başlık acaba diyodum...Şu mübarek Ramazanda...Başımız sağolsun beyler umarım gerekli yardımlar biran önce yapılır.
Ölenlere Allahtan rahmet kalanlarada sabır ve dayanma gücü diliyorum
ERASER WİLL COME BACK
ben pakistan bayrağı koydum avatara msndeforrap adlı üyeden alıntı
nickede gül koydum
yapılacak yardım gerekirse yaparızda
Tüm insanlığın başı sağolsun,geçmiş olsun.Eminim devlet baba anında yardıma koşucaktır....
TAM KIŞA GİRERKEN 3. DÜNYA ÜLKESİ BİR YERDE BÖYLE BİR FELAKET... ALLAH SABIRLAR VERSİN... ZOR İŞ... BİZDE YAŞADIK ULUSÇA, ANLARIZ HALLERİNDEN... UMARIM KISA ZAMANDA TOPARLANIRLAR...
su mubarak ayda allah butun muslumanları korusun inşallah.Allah yardım etsin kardeslerimize.
KURTULUŞ SAVAŞINDA BİZE YARDIMI ÇOK OLANmusti81 adlı üyeden alıntı
PAKİSTANIN YARDIMLARINIZA İHTİYACI VAR
PAKİSTANA YARDIM İÇİN 2868E BOŞ MSJ ATIN
arkadaşlar mesajlarımızı esirgemiyle ne de olsa yakın bir zamanda bizimde başımıza gelecek acı aMA gerçek onun için yardımda bulunalım
Gercekten cok üzücü bir olay. Allahtan geride kalanlara sabır diliyorum. Yardım etmek hepimizin insanlik vazifesi. Bu acıyı en iyi bilen ülkelerden biriyiz. Bizim icin ufak bir yardım onlar icin ise büyük bir yardımdır
afganistan halkı zamanında kadınları kollarındaki bilezikleri bağışlamışlar bize kurtuluş savaşında..Cuseppe adlı üyeden alıntı
tarihi olarak sabittir...
ben yarın bir iki müşterimin telefonundan msj çekeceğim..
Ölenlere Allahtan rahmet, kalanlara sabır ve dayanma gücü diliyorum ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)