arkadaşım sabah sabah hemde oruçluyken... ( yapmasaydın keşke )
malesef böyle vicdansızlar çıkıyor iki ayaklı hahvanlardan ogüzelimin burnuna takılan olta iğnelerini ona takana takmak lazımkı acıyı en şiddetli şekilde hissetsin iki ayaklı hayvan
insan evladı değil o bence... onu yapanın anne-baba-kardeş ve evlatlarına yapacaksın onu ceza olarak,kahrından ölsün "onun bunun evlatları" . bu nasıl bir vicdansızlıktır yaa, kahrolası ibneler i:
offff nasıl bir vicdan var bunlarda ya
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Oha artık daha neler ya! Dünya nereye gidiyor ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
..................!!!!!!!!!!!!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
kafayı duvara vururken neler söylediğini artık siz tahmin edin orucu sakata getirmeyeyim
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
böyle alçak ve şerefsizlerin olduğu bir dünyada insanım diye yaşamaktan utanç duyuyorum.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
------------------------------- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oRUCUM BOZULDU!
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
.......................................
ERASER WİLL COME BACK
Kazığa oturtmak lazım bunları, sabah resim vardı. Çok kötüydü sanırım resmi koyan arkadaş yada MOD değişti resmi. Belkide görseniz dayanamazdınız...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Aynısını insanlara yapanlar var.
yaa birde insanın en ıyı dostu kopeklere yapılırmı yaa...
Resimi göremediğime mutluyum. Geçen foklara yapılan eziyetin goruntulerini gordugumde uzun sure moralim yerine gelememişti. Bunu resimlerini göremediğim iyi oldu... O köpeklerin burunlarına balıkçı iğnesi takan arkadaşların o ellerini benim Axel'a yedirtsem eşitlenir miyiz acaba ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
özür dilerim düşünemedimbenkaan adlı üyeden alıntı
vallahi sabah sabah bende görünce ağladım
utandım kendimden..
ellerinimi???,çok insaflısın cenk,,,ben olsam daha yumuşak yerler düşünürdüm,,axelda sever hani....cenkmenderes adlı üyeden alıntı
insanın en iyi dostu fildir, fil!
(bu arada o insanlara insan dememekten öte iki ayaklı hayvan diyenler, lütfen hayvanlara saygısızlık etmeyin. çünkü bu insanlara hayvan demek lüks kaçar)
çolakoğlu valla sende haklısın bu insanlara ben iki ayaklı hayvan demiştim dediğin gibi bunlara bu kelimede lüx kaçmış o lafımı geri alıyorum ne desemki bunlara artık dört ayaklı dostlarımıza işkence yapanlar kahrolsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)