yeteri kadar duman çıkıyorsa nargilede sorun yoktur. madem tadı yok, bence aromada sorun. aromayı yeni mi aldınız? nerden aldiniz?
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
evet ben gayet iyi anlarım..her hafta sonu arkilerle nargiledeyiz..
biz yapmayı değil daha çok içmeyi biliyoruz..
elma,muz,vişne,kavun,kapiçino..
közünü değiştir közün altındaki alüminyum folyoyla kaplı bir süzgeç olması lazım ona tersten üfle içindeki duman çıksın...delikleri açılınca acı tadı gidiyo..tadı daha tatlı oluyo..
bide nargilenin açılmış olması lazım...
Abi ben hep gıttıgım nargılecılerde ŞERBETLİ diye bır marka kullanıyorlar tadıda guzel dumanıda bu arada komurdede sorun olabılır
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
iyi içiciyimdir ama nargile hazırlamasını hiç bilmem
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
nargileye tersten üflemekle alakası yok ya. tütünü ıslatırsınız. tadı gelmiyor diyor. aroması nedir acaba? kutuda yazmalı??
(tütün yanınca tersten üflenir fakat kısa kısa ve 3-4 defa. bilmiyorsa uzun üfler, sonra sil baştan yapmak zorunda kalır..)
evet nargilede sorun yok bunu biliyorum duman kaçırma vb..
aroma zaten tütünle harmanlanmış bişey,tütünüde yeni aldım eminönünde
bir nargileciden
bahsettiğin şey nargile yandığında yapılır.evet yanınca acı bir tat gelir ve sonrasında düzelir ama bende yanma yok sadece nargilede tat yok nasıl sigaranın bi aroması tadı yoksa buda öyle...
gördüğünüz tütünde şerbetin eksik olduğunu düşünen varmı acaba?
yani bu işin piri degilim ama. bence tütünü geri götürmeniz gerekiyor. mutlaka tütünde birşey var. dumani cikan nargileden tat gelmiyorsa.. başka açıklama düşünemiyorum..
ha, bir de... ilk içim ise(nargile daha once hiç kullanılmamış ise), onunla ilintili birşey olabilir.
son öneri: semtin en iyi nargile kafesine gidip durumu anlatmak. kesin çözüm;)
i geceler
geri götürmem bişeyi değiştirmez kullandım bikere çünkü geri almaz adam
tütünün kalitesizliğindenmi yoksa şerbeti az olan tütün olduğundanmı böyle bunu merak ediyorum..
evet nargile yeni ve ilk içim,bu benimde aklıma geldi ama duman geldiği için pek ihtimal vermedim,haklı olabilirsin umarım sebebi ilk içim olmasıdır
bunlar turk malı guzel olmaz, mısır malları var onlar guzel ben dukkanda yaparım sureklı içerim elma kavun çilek muz ananas kayısı şeftali kapiçino mango karışık meyve hurmalı hepsi var
ince folyo kullanman gerek ve tam göz olması lazım mangır ile yapıosan guzel olmaz ve ıyı bakman lazım hava alan yer varmı
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
lüle ağzını tıkamış olma ihtimalin olabilir ki bu dumanın da az gelmesine sebep olur, nargile takımın sıfır bi takımmı?? öncelikle bunu bilmek lazım.
eğer hiç kullanılmamış bi takımsa sana ağırlıklı deri kokusu gelir marpuctan
ki şerbeti yerinde o tütünün az falan değil + şerbetli tütünlerde içim yarım saattir, yarım saat sonunda kuru bi lezzet alınır, şerbet akmıştır artık. yani şerbetli ve şerbetsiz tütünler ayrıdır.
ayrıca, mısır bilmemde tavsiyem iran dene tütünü
hatta eminönüne kadar gitmişken beyazıta çıkıp, çorlulu ali paşa medresesini bul, erenler diye bi yer var bu medresenin içinde, bir kullanımlıkta olsa ordan al tütünü. farkı anlayacaksındır
saygılar
[B][I]Dediklerim bazen ters gelir, olabilir hayat herkeze ders verir[/I][/B] ::exclaim:
hocam folyoda bi sorun yok hava alan yerde yok öyle olsa dumanda problem olur zaten.teşekkür ederim
hocam verdiğin bilgiler için sağol tütünün bu şekilde 2 ye ayrıldığını bilmiyordum.
evet nargile takımı sıfır,birkaç kere daha içip tekrar bakim tadına...
ilk müsait zamanımdada söylediğin yere gidicem fiyat hakkında bilgi verirsen sevinirim ben 125 gr mı 5 ytl ye aldım
bora kardeşim bi tophane buluşması ayarlada ordakilere sorarız, sende bizde öğrenmiş oluruz nargilenin inceliklerini
ben direk içtiğim için sormadım hiç tütün fiyatını, bende aşşağı yukarı her hafta sonu erenlere giderim, ki takımımda orda duruyo zaten.
ama tophane kısmına affınıza sığınarak bişey söylemek isticem,
bide erenleri deneyin, tophanenin nargilesinden hiç zevk almıyorum desem ayıp olmaz sanırım
yanlış anlaşılmaz umarım
[B][I]Dediklerim bazen ters gelir, olabilir hayat herkeze ders verir[/I][/B] ::exclaim:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)