Yaptırmayanlar için formu doldurup fax geçince oluyormuş.
Bu ay süre doluyor.
http://sef.msb.mil.tr/ASKER_DA/YEDEKLIK_YOK_FORM.htm
Yaptırmayanlar için formu doldurup fax geçince oluyormuş.
Bu ay süre doluyor.
http://sef.msb.mil.tr/ASKER_DA/YEDEKLIK_YOK_FORM.htm
askerlik biteli 8 sene oldu...bi kere yaptırmadım...nedir bunun cezası...var mı bilen
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
ben ilkini yaptırmıştım sonra bi daha ilgilenmedim. ne saçma sapan iştir yahu...
chatnoir
askerliği yapsan bi dert yapmasan bi dert... harbi ya....ne iştir bu
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
ben yapmadım yapmayacamdadeamon adlı üyeden alıntı
uğur motoru ne zaman satmayı düşünüyorsun
Valla hocam bu ay için 120 gibi birşey. Linkte detaylı bilgiler vardı.
musti81, vatan borcundan kaçılmaz
deamon, zevkliydi ama be
ben üniv. okuyom sorun çıkmaz heralde okul haberdar eder sanırım daha bana kagıt filan da gelmedi ii mi kütükte uşak da zaten
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
musti81, hayırdır bi özürün mü var? Varsa geçmiş olsun, yoksa nasıl yapmican???
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
120 ne valla benim askerliği yapalı 11 sene olmuş bir kere gitmedim ne cezası ya 19 ay askerlik yaptık zaten
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ok ya kaçmadımChatnoiR adlı üyeden alıntı
almadılar
musti81, alırlar alırlaaaarrrr
musti81, askerliğini yapmayana motor satmam
chatnoir, zevkliydi valla....zevkten geberdim ya
deamon, iyi iyi, bazı şeyler kaçınılmazsa zevk almaya bakıcaz
aldılarda yapmadım sankideamon adlı üyeden alıntı
diabet tip1
ben her sene yaptırdım ,sanırım geçensenede yoklamadan düştüm artık.vay be seneler ne çabuk geçti.geleli yirmi sene olmuş..
musti81, geçmiş olsun...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ODUNCU sağol.. Uyarın sayesinde yıllardan sonra yoklama yaptırdım. Çok da kolay oldu
Arkadaşlar yoklamalar kalkalı kaç sene oldu ben askerden geleli 5 sene olucak ben daha hiç yaptırmadım çünkü yoklamalar kaldırıldı. ben askerlik şubesinde askerlik yaptım ordan biliyorum..
vaay kardeş hem motorcu hem şekerdaş var demek burda bende tip 1 diabet im ama halen raporumu alabilmiş değilim , gidip yatıcaz kasımpaşada bi 10 gün daha ondan sonra rapor konusu belli olacak kısmetse... geçi alsalarda yapardık askerliğimizi aslanlar gibi değilmi yani ?aldılarda yapmadım sanki
diabet tip1
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)