euro 2008 Turkıye mac yorumları haydi Turkıye
Reklamlar
-
21 Haziran 2008, 11:48
eveeeeet topici actıgımda kimse pek bakmadı bakanlarda umutsuzca inancsızca yorumlar yazdılar bende gorusuce dedim İŞTE TURKIYE işte bizim içimizdeki turk atesi baska bişi yaaaa dedimki gecen yazılarımda bize öle defans falan filan degil birazcık inanc lazım dige eeee okadar spor yaptım ve simdi 5 senedirde antrenorum bazen biliyorum işte bu topici tartısalım dige actıgımda herkes inancsızca grupdan cıkcagımıza bile inanmıyodu simdi yarı finaldeyiz heralde en guzel cevap bu oldu siz hala iddada karsı takıma verin olurmu biz sonuna kadar turkıyenın arkasındayız yuzumuzu kara cıkarmadın turkıye helal sana NE MUTLU TURKUM DİYENE ..............
Reklamlar
-
21 Haziran 2008, 16:57
Motosiklet Eğitmeni
-
21 Haziran 2008, 17:13
dün aksam golü yiyince herkes kanalı değiştir kanalı değiştir dedi ama değiştirmedim. ya birde maç boyunca içimden dua etmiştim kazanalım diye . dualarım kabul olmadı diye düşünürken gol attık .
-
22 Haziran 2008, 00:01
okadar gittik viyana kapılarına fatih sultana degil fatih terime kısmetmiş
-
22 Haziran 2008, 00:08
-
22 Haziran 2008, 01:09
Maç çok güzeldi,bazı pozisyonlarda çok tırstım.Hele en sona yediğimiz gol mahvetti.Sonra teyze oğluyla iddiaya girmiştim.O Semih'in yedek olarak girdiği her maçta gol atacağını iddia etti.Öylede oldu.Semih attı golü.
Penaltılardan sonra maçı kazanıncada evdeki davulu alıp sokağa indim
Bizim mahalledekiler halay çektiler.Havai fişek attılar.Neyseki silah atan olmadı.
-
22 Haziran 2008, 15:38
..............................rüştü............... ...............
sabri........mehmet topal..aurello......hakan balta...
...................ayhan...............
hamit.....................gökdeniz...............u ğur boral
.....................mevlüt.........semih......... .............
emre iyileşirse uğur un yerine oynar,mevlüt de kazım la değişebilir..
ne biliiim işimiz zor gibi ama ,,bizimkiler bu inançlı ,hırslı,inatçı ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjileriyle zoru başarır almanyayı yener ve finale adımızı yazdırırlar ..ben inanıyorum.
-
22 Haziran 2008, 21:11
bence kim girerse girsin cıkan oyuncudan iki kat inanclı oynuyo işte takımı takım yapanda bu oldu ilk baslarda bana kimse inanmamıstı bende hala savunuyorum onemli olan inanc sans iyi oyun sonuc galibiyet zor bişi degil.......
-
22 Haziran 2008, 21:39
benim en fazla komiğime giden hırvatistan teknik drektörünün yaptığı konuşma adam TÜRKLER GOL ATMAK İÇİN GOL ATMAMAMIZI BEKLEDİLER GOL ATTIK SANİYELER SONRA GOL YEDİK dedi öldüm gülmekten
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
-
23 Haziran 2008, 01:18
boole dudak isirttirirlar ise.. yakisikliiiii!!!! naaabeeer???
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
-
23 Haziran 2008, 10:55
-
25 Haziran 2008, 10:32
sunu bi guncelleyelim bugun yarı final var
-
26 Haziran 2008, 01:20
neden biz sahada 11 kişi oynarken karşı takım 15 kişi? neden tüm hakemler bize karşı?
-
26 Haziran 2008, 01:30
o hakem satılmadıysa motorumu yakarım genede helal cocuklara bu kadar kadro sıkıntımız varken finale gidebilirdik yaaa lanet olsun
-
26 Haziran 2008, 01:30
UEFA olsun hakemler olsun hepsi bizi baltaladı ben üzülmemek gerektiğine inanıyorum uefa acıyorum sadece adil bir hakem olsa herşey çok farklı olabilirdi
helala olsun çocuklar gönlümüzü fet ettiniz
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
26 Haziran 2008, 01:51
paris adlı üyeden alıntı
neden biz sahada 11 kişi oynarken karşı takım 15 kişi? neden tüm hakemler bize karşı?
okan_style adlı üyeden alıntı
o hakem satılmadıysa motorumu yakarım genede helal cocuklara bu kadar kadro sıkıntımız varken finale gidebilirdik yaaa lanet olsun
Hay.alper.est adlı üyeden alıntı
UEFA olsun hakemler olsun hepsi bizi baltaladı ben üzülmemek gerektiğine inanıyorum uefa acıyorum sadece adil bir hakem olsa herşey çok farklı olabilirdi
helala olsun çocuklar gönlümüzü fet ettiniz
çünkü hepsinde kuyruk acısı var arkadaşlar, çine kadar inletmişiz dünyayı , şimdi onlarda böyle üçkağıtlarla bizi inletiyor şerrefsizler
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
26 Haziran 2008, 01:54
..... ırkçılar aldı macı. bi de mac izledigim mekanda arkamda iki alman oturuyodu, donup yumruk atmamak icin zor tuttum kendimi. ...... ırkçı.
içim hala öfke dolu:(((((((((((((((((( nefret beslemişim.........
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
-
26 Haziran 2008, 02:00
hakem sanki halı saha macı yonetiyo gerci hepsini hakeme atmak olmaz o uefa olucak kurumun ben taaaaa.................. ne ya bu ne yani anlamadıgım tek sey neden turkler artık böle selerle durduruluyo neden biliyomusunuz genclige hitanbeninde dedigi gibi cebren ve hile ile feth edilmiş olabliir işte anca öle oluyo cunku ama durun bi 4. llük 3. lük macında 3 olalaımda een guzel cvp bu olucak
-
26 Haziran 2008, 12:29
-
26 Haziran 2008, 18:40
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)