arkadaşlar bende bugün gördüm hemen tıkladım arkadalarıma yolladım in. bundan somnra hergün tıklayacağım
arkadaşlar bende bugün gördüm hemen tıkladım arkadalarıma yolladım in. bundan somnra hergün tıklayacağım
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Arkadaslar sizde benim gibi acilis sayfasi yapin lutfen, boylece her saban bir kere TIK!!!
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Ne güzel birsey bir tıklıyorsun. Ekmek oluyor arkadasın tıklıyor domates. Bu kadar basit. Hadi donatalım sofrayı. Sadece bir ekmegin hikayesini dusunsek tarladan sofraya... bir tıklamayla neler yapıldığının farkına varacağız. Hadi bakalım.
Bizim ülke için de bunun kitap yapanını yapmak lazım. bir tıkla 1 kitap 10 tıkla kutuphane.
Internet Explorer Baslangıc sayfası olarak bu site nasıl ayarlanır:
Şu an bulundugunuz pencerede Üst taraftaki menü de Help'in yanında
Tools tıklıyoruz. Menü açılacak.
Internet Options (En altta) tıklıyoruz. Internet Options penceresi gelecek.
Adres kısmını silip http://www.thehungersite.com yazıyoruz.
OK tıklıyoruz.
İşte bu kadar. Artık İnternet explorer her açıldığında bu site gelecek.
Herkese selamlar
Sadobey
çok güzel bi kampanya günlük hayatta kimsenin aklına gelemyen bu insanları tekra bize hatırlatıp hatta daha da iyiisni yapıp bizleri onlara ufak bi yardımda bulundurudğunuz için bende tesekkür ederim...RESPECT
YoK öLe BiSey aMa GeL..!!
bu da kardeş site yağmur ormanlarını kurtarıyorsunuz:
http://www.therainforestsite.com
bu çorbada kimin tuzu varsa allahta onun çorbasında tuzu eksik etmesin arkadaşlar...saygılar
ben gene tıkladım ve hergün bir sefer tıklıyom
pazartesi TIK iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ben hala hergün tıklıyorum, unutanlara ve henüz bilmeyenlere tekrar hatırlatalım. Bedavaya hayır yapıyorsunuz hadi üşenmeyin......
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Silahlanma saçmalığı bittiği gün açlık da bitecek. Ama insanoğlu hala bu basit mantığı kavrayacak kadar gelişememiş, yazık.
May the Force be with McLaren Mercedes
aman ne güzel oturduğumuz yerden dünyayı kurtarıyoruz: tıklıyoruz her talebeye bir bilgisayar gidiyor tıklıyoruz yağmur ormanlarını kurtarıyoruz tıklıyoruz açları doyuruyoruz keşke herşey bu kadar kolay olsa
ben hiç sanmıyorum ama inşallah kurtarıyoruzdur
ip adresinizi değiştirip gün içerisinde birden fazla tıklamada yapabilirsiniz diye tahmin ediyorum
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ya ne kadar duyarsızız[ben dahil] bu topiği yeni görme fırsatım oldu.bunu her zaman güncel yapalım arkadaşlar.
arkadaslar ilk sayfada link var.. Lutfen hergun TIKLAYIn.. Gercek olmadigini dusunenlerin kaybedecek bir seyi yok, gercekse hergun birini doyurmanin vicdani rahatligi.. Bi siteyi acip tiklamaya deger ha?
Ellerine saglık Derya..
Ben bu topiği gözden kaçırmışım..
Hergün tıklamak gerçekten değişik bir haz verecek eminim...
artk kendimize'bugun insanlar icn naaptm'die sorarsak cevabmz hazr:'tikladim we ac bir insani mutlu ettm'
Evet bencede güncel kalmalı. Fayda faydadır...
Güncellemeyi görev bildim sabahın körün de.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
bu güzelmiş bende tıkladım,sık kullanılanlarada ekledim,
görev tamam(saol)
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)