Evet motorcu kardeş.. Sen de tıkla.. tıklasana uleyn....... üşenme, o kadar zor deil..
Evet motorcu kardeş.. Sen de tıkla.. tıklasana uleyn....... üşenme, o kadar zor deil..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
bugün azkalsın unutuyodum tıklamayı. i:
hadi bakalım sayfacık yukarııı... unutanlar hatırlatmak lazım dimi
Evet Lutfen bugun de unutmayin... Cok kolay cunku
ACILIS SAYFANIZ YAPSANIZ???
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Çok mantıklı, bedava hayır lan işte yapın ne varACILIS SAYFANIZ YAPSANIZ???
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Bu hafta da TIK lamayi unutmayalim arkadaaassslaaarrr
Güncel kalsın buda, valla ekleyin sık kullanılanlara tıklayın hergün. Beleş sevap işte
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
PEŞPEŞE (FLOOD) MESAJ atarsanız UYARILMADAN içeriği ne olursa olsun biri hariç diğer mesajlarınız silinecektir..!!
Sonradan yazmanız gereken yazı olursa DÜZENLE butonunu kullanıp postunuza ekleme yapınız..!!..
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
***************X******************X*********
Pakistan depremi ile de ilgileniyorlar, bu gün gördüm. Hadi tıklayın kardeşler...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Tıkladık bile.. Zaten favorites'e ekledik ve her gün tıklıyoruz dimi arkadaşlar
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
yeni üye olan arkadaşlar belki bilmiyordur diye yukarı çıkartmak lazım. tabii eskilerinde unutmaması
hadi bi daha...
Güzel bir uygulama bence.
Something in the Way..!
kusura bakmayın arkadaşlar daha yeni gördüm ama hemen tıkladım.işallah her gün tekrar tıklıcam.hadi bi gayret arkadaşlar ya şu topic i bi hortlatalım.emek verip bir tıklamayı esirgemeyen tüm kardeşlerime teşekkürler.
bir kere tıklamak kesmiyorki daha çok daha çok yapmak lazım
hERGUN tik LIYORUZ ZATEN!
Değişik bir uygulama umarım işe yarıyodur.
yazıyı şimdi gördüm hemen tıkladım bence herkez tıklamalı .Fırına ekmek almaya gidiyormuş gibi düşünüp dalın bu siteye .
bu kampanya sanırım 3 ay önce çıkmıştı.bende unutmuştum goğru söylemek gerekirse.
tskederim böyle bieşyyi yayınladınız için herkeze yayıyorum bende tüm arkadaslarım tıkladı nekadar yardım ederlerse sevinirim o acıyı bizde yasadık allah kimseyi ac bırakmasın tsk yine ablacım
benkaan çok teşekkürler en azından bunu yapabiliriz değil mi
çok iyi düşünmüşsün sağolasın
tweety81, sen saol ama bana değil alestevardiya çok teşekkür etmemiz lazım o buldu bu linki. tıklayan herkez saolsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)