bu foto verilmiş ti hatta fotodaki ayrıntıları bulana çay ısmarlıcaktı bi arkadasımız..
bu foto verilmiş ti hatta fotodaki ayrıntıları bulana çay ısmarlıcaktı bi arkadasımız..
hemşo ilgili topici buldum bak harbitürk arkadasımız acmış topici..
seyit abi..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...seyit-abi.html
Seyit Abi kim ki harbitürkün adı Sinan
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
---------Tüm resimleri ilk sayfaya koydum---------------------
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
zuahahaha puhahahaha hemşö alem adamsın yafuuu..
köy çocuğu realist baki gıda ve toposman oğulları nalburiye....
kooooopppp...
oo yenı fotolar eklenmıs bunlar da cok komık
En komıgıde Kımlık olayı bence
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Abi son 2 resmı cok buyuk koymussun valla
tamam kuculdu abı Paylasımlar ıcın saol
puhahaha yafu memleketim ne geyik tabela dolu zigciler sitesi ehuehuehu..
sabah sabah atıştırırken ne guseL oLdu yaa
eLine koLuna sağLık güzeL bi gün oLucak sanırım
ee sayenizde..
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
eee hemşom gurur duyuyorum senle 1 haftaya kadar ankaraya geliyorum..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)