Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Korkunç Bir Kaza!!

REKLAM ALANI
    ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    otomobil A3, hız göstergesi km/s yani mil/s değil, motor da dizel. ama bir aracın bu hale gelmesi bence imkansız 100 değil 200 le gitse bile böyle şey olmaz. bir de araç Audi'yse. bence bu kaza da kesin bir iş var yoksa böyle bir durum fizik kurallarına aykırı aracın airbag'i bile açılmamış. 50'yle kaza yapsan o airbag kesin açılırdı. bu araç uçaktan düşmüş olabilir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    teoman95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    önce ALLAH tan ölenlere rahmet, yakınlarına başsalığı, ve bu resimleri çekipte bizlere ibret olsun diye gönderen arkadaşa teşekkür ediyorum. gerçekten çok üzüldüm

patatessogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar çok vahim kazada araba öyle bir hasara rağmen neredeyse şöför kabinini tamamen korumuş çok ilginç ve helal olsun adamlara.Kimbilir kaçla vurdu arabayı ama şöförün kabin inanılmaz derecede sağlam.
    Dostum aracın ortası ağaca çarpmış şöför kabini çarpsa ;cesetler kimbilir ne hale gelmiştir

patatessoğan haklısın ben vücütlarına gelen basınçtan bahsetmedim ama kazadan sonra
    şöför kabininin hele böyle bir kazadan sonra bukadar hasarsız kalması çok ilginç.Kimbilir cesetler tabiki ne haldedir bukazadan sonra da dikkat et direksiyon olmasa arabanın markasını anlamıyıcaz.Arabanın heryeri tozduman,şöför kabiniyse sağlam kalmış.Helal olsun adamlara yapmışlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    cok kotu bı olay yaa.ınsan bı anda donup kalıyo gorunce.olamaz boyle bısey yaa..

burakoksuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1. , 4. ve son resme dikkatli bakarsan arkadaşım , ortada kan yok ama üzerleri beyaz bir şeyle - herneyse - örtülü , 2 kişi görebilirsin
    metin naberr baba
    YAŞLANARAK DEĞİL YAŞANARAK TECRÜBE KAZANILIR.ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR.

Sadobey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun Marauder JL 150
    Bu aractakilerin acı cekmeye bile zamanları olmamıstır. Ne kötü bir kaza öyle. Şoförün çarpması ile direksiyon ne hale gelmiş. Kaburgaları hiç düşünmek istemiyor insan. Allah kimseye kaza olayını yaşatmasın.

Arkadaşlar ilk yardım çok önemli öğrenmek ve kaza anında soğuk kanlılıkla uygulamak gerekiyor. Toplumun da bu konuda bilinçlenmesi için destekci olalım. Hiç olmazsa böyle kaza muhabbetlerinde insanlara yapılması gerekenleri anlatalım.

İlkyardımı ne kadar öğrensek de bir kaza anında kendim yaralı iken bana yardımcı olacakların bunu bilmeme ihtimali beni hep korkutmuştur. Doğru söz "Paylaşılan bilgi sonsuzluktur."

Yaralı kırık ihtimaline karşı hareket ettirilmemeli. Kanayan bölge Kalp seviyesinden yukarı tutulmalı ve enfeksiyon kapma ihtimali de göz önünde bulundurularak kanayan bolgeye tampon yapılmalı.

Ben 17 yaşımdayken bir kazada dili bogazına kaçmış ve kalbi durdu diye üzeri örtülmek istenen bir yaralının dilini dışarı çekerek yaşama dönmesine sebep olmuştum. Bilgiyi doğru uygulamak Küçük ayrıntılar ve soğuk kanlılık hayat kurtarıyor gerçekten. 11 sene olmuş ve o insanı trafikte gördüm hala yaşıyor.
    Sadobey

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler