Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Bir Galatasaraylı Olarak Utanç Duyuyorum

REKLAM ALANI
    EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    yazıklar olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    skycaptain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki an400 burgman
    katılıyorum kardeş rezalet hainz denen adamın yerine ben oynasam isabet olur

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    canaydın istifaaa artık diyoruz

catdog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW DD250E-9
    Galatasarayım bu sana hiç yakışmadı . Umarım dalga halinde çoğalıp ligdeki performansımızı etkilemez.

designer-samo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BmW F650 (karakaçan)
    ülen ne goooler kaçtı ya,püüü bjk bakın hele be 2-0 önde heyt maşşalhhh
    herşey sende biter, yeterki sen karar ver

makarna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Liberty 200
    delirdim yaa elendik yaaaa

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    hainz gene iyi dostum yaaa şu şaban dan bıktık artık bu nedir yaaa hasan şaş ümit baş hakan yaş ...... takıma komple naş naş benceeee yönetim ayrı rezalet başkan yerine heykel koysan daha iyi

black-shadow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    seyhan150c
    başımızdaki yönetim değişmedikçe daha çok görürüz böyle hezimetler.hiçbir şeye değil oraya gelen fedakar gs taraftarına üzülüyorum.yazık gerçekten çok yazık!

makarna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Liberty 200
    uefa sıralamasında tromso 72. sırada gs 9.
    olaya bakın yaa

deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    utanç duymayın....bence yine de çok güzel oynadılar...kaç pozisyon direkten ordan burdan döndü....cimbomun 4-1 kazanması an meselesiydi....

beşiktaşlıyım şu an 2-0 öndeyiz ...umarım klasik son dakka saçmalıklarını yapıp elenmezler
    Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    o şaban olmasaydı hiç bi halt yiyemicektiK. sanki şimdi çok yedik de . bu yaştan sonra takım da değiştiremezsin dönek derler. hani bjk filan olurduk. yuh be kardeşim yuh. YÖNETİM İSTİFA..... ben şimdi yarın nasıl işe gidecem bilmiyorum.

taraftara yazık. full doldurdu stadı bir de maçın sonuna kadar tezahürat. ne kadar rahat insanlar bu yönetimdekiler yaw. hala oradalar. haysiyet ve şeref diye bişey yok
    ALPAY

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    türkiye ligi gibi avrupanın en ii 5 dünyanın en ii10 ligine kafadan giren bir ligin lideri hakkında konuşuyonuz beyler
    uefa kupasını ardındanda süper kupayı almış çok büyük bir takım dünyada sayılı takımın yaşadığı hazzı yaşamış bir takım ben olsam gurur duyarım
    her maç kazanılmaz bazen dünyanın en dandik takımı gelir yener bunun çok sebebi olur.
    daha 5 ay önce 3-0 yenik durumda iken liverpool taraftarı asla yalnız yürümeyeceksin diye yırtındı ve o liverpool o kupayı kaldırdı şimdi desteğe en ihtiyacı olduğu anda takımını yanlız bırakan taraftar olmayın sakın istanbulda oturan varsa yarın gitsin antremanda takımına sahip çıksın ümit karan hasan şaş gibi milli değerleri bu sene tekrar sizler kazanırken bir fenerli olarak zevkle seyrediyorum ha cimbomla fener maç yaparken cimbom düşmanı olurum ama maç biter her şey biter kazanan tebrik edilir ne galatasarayın son uefa maçı nede son yenilgisi hadi cimbom lular takımınıza sahip çıkın
    EgeKnn, bu başlığı çok üzgün bir ruh haliyle açtığının farkındayım bende aynı şekilde üzüldüm ama bunun senesi var daha çok uzun bir lig var hadi bakalım
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    ALPAY

Motosikleti
    fazer 600,sym jride200
    beşiktaşımız 2-0 önde inşallhhh böle biter...sergen ya adam 3 top attı olayı bitirdi.saçmalık yapmazsa beşiktaş 4-5 bile yapar..
    istanbul kadıköy
    gurkanyaran@hotmail.com

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    BBRR dostum gırtlağına kadar borca batmış elinde oynatacak doğru dürüst futbolcusu olmayan futbolculuk döneminden hagı ye borcu olan aldığı her futbolcuyu harcayan gereksiz bir çok futbolcuya dar hatta olmayan bütçesinden para saçan saçtıktan sonra arkasını toplayamayan isminin tüm kredisini bitirdiği için hiç bir bankadan kredi bile alamayan bir takımdan bahsediyorum ben o senin bahsettiğin galatasaray mazide kaldı ben maziye değil yaşadığım güne ve geleceğe bakarım yarı finale çıktığında,nöşetel samax ı 5-0 yendiğinde ve uefa kupasını aldığında bu takım sırıl zırıl ağlamıştım sevinçten ama işler artık çok farklı kızmakta haklıyız kızmaya da devam edeceğizzzzzz...

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    cathedral tebrik ediyoruz bjk yi umarım daha atacaktır da..

hiç de utanmam bu takımı uefa yı ve süper kupayı alırken nasıl yanında isek yenildiğindede yanındayız her sonuç alınabilir zayıf yada kuvvetli takıma karşı ama asıl iş hep destek tam destek bi yenilgiyle utanç duyacaksam takım tutmam onun içindir ki yanındayız cimbomum

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    sen devam et...

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    ......
    ALPAY

BBRR, bu yazından dolayı saygı duyuyorum dün fb maçında inan sevindim ama ligte tabiki rakibiz maç biter sahada kalır dostluk ebedidir

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler