Gerçekten üzücü bir sonuç...
Ama futbol bu heran herşey olabiliyor. Geçmiş olsun.
Sanırım şimdi GS taraftarının sırasıdır, takımlarına sahip çıkmak adına yapabilecekleri herşeyi yapmalılar.
Gerçekten üzücü bir sonuç...
Ama futbol bu heran herşey olabiliyor. Geçmiş olsun.
Sanırım şimdi GS taraftarının sırasıdır, takımlarına sahip çıkmak adına yapabilecekleri herşeyi yapmalılar.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Cim bom kazanmak için elinden gelen her şeyi yaptı ama çok yetersiz. Karşı takımın biraz daha becerisi olsa 3 ü rahat bulurlardı. özellikle son bölümde..Sıkı bir fenerbahçeli olarak üzüldüm bu duruma. Ama ligte başarılı olmaları için taraftarın takımın yanında olması gerekir. Seneye Türkiyeyi yeniden temsil etmesi için..Çünkü türkiyenin GS BJK FB ve TS gibi takımlara ihtiyacı var. Türkiye liginin de kaliteli olması için diğer tüm takımların başarılı olması gerekir.
arkadaşlar ben bir beşiktaşlıyım ama dün çok istedimki galatasaray kazansın bir üst tura çıksın ama ben oldum olası galatasaray yönetimini sevmemişimdir ve şimdi varan1 ey galatasaray yönetimi laf ağız dan bir kere çıkar ve şimdi lafına uy öncelik Turgay kıran ülkeyi terket şimdi siz bunu nasıl söylersin diyeksin ben demedim adam kendisi dedi biz turu geçemesek galatasaray yönetimi ülkeyi terk edicek dedi ve turu geçemedini hadi lafınızın arkasında durn ve ülkeyi terk edin
kanıt:/www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~632239,00.asp
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)