kıza değil önüne bak adam
insan tuttuğu takımı bu kadar belli edermi ya
Buyrun hesap
pardon baaayan
hırsız; kime denk geldik böyle arkadaş meslektende soğuttular
-şekerim çok çılgınsın,
-evet öyleyimdir
kıza değil önüne bak adam
insan tuttuğu takımı bu kadar belli edermi ya
Buyrun hesap
pardon baaayan
hırsız; kime denk geldik böyle arkadaş meslektende soğuttular
-şekerim çok çılgınsın,
-evet öyleyimdir
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
trafikte en zayıf anlarımdan biri
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
pardon baaayan
gerçekmi bu ya birisi tutsun şu ayıyı yoksa kadın bir göbek darbesiyle dışarda bulucak kendini arkadaki sarışına ne oluyorsa oda özenmiş herhalde oda kendini vuruyor
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
bu kızla çıkmak istiyorum..
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
harbi kız manyakmış bende talibim bu kıza
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
metehan gitti yerine pandası geldi
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Aynen ben de kıza hasta oldum
gif ler süpermiş tebrik ediyorum
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)