kerem sorunun işşallah halolmuştur hiç çakmam format işinden ama bu işin içinde selçuğun parmağı olduğunu anlamıştım olm selçuk ne vukaatlı adamsın len
kerem sorunun işşallah halolmuştur hiç çakmam format işinden ama bu işin içinde selçuğun parmağı olduğunu anlamıştım olm selçuk ne vukaatlı adamsın len
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
aynı şey benimde başıma geldi ve de msn listesindeki herkese aynı linki gönderip durdu,netten bi ton temizleme formülü buldum ama format dışında hiçbiriyle temizlenmedi,tabi buda çok fena bir ders oldu,neymiş:her gelen linke tıklamayacaksın.
Ne gerek var bunlara arkadaşlar ya
CTRL+ALT+DEL yapın işlemlerden livemsn***** gibi bişey var sonlandırın virus kendini kapatıyor temizlemek içinse aynı dosyayı aratın ve yerini bulup silin
Başka bir yöntem ise kaspersky kullanmak
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
C'ye Format aT (: 25 kere
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
Format
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)