Aslında kaskım vardı ama 600 km/h den sonra ucu verdı bende anlamadım sızın gııbı gercek motorcular pc oyunundakı pıstlere beklıyorus o zmn anahtarınızı alırım ıste
Polısler benı yakalıyamıyorkı Yanlarından korna basarak gecıyorum hızımı 888 dusuyorum kalkıp slm verıp aa yınemi bu dıyolar hadı sen gec dıolar bende yoluma basıp gdıyorum
Aksam aksam ne atıom ama
Senın pc bozuk En ıyı format at format )))
Onlar sadece bana kıyak geceler
Onlar sadece bana kıyak geceler
Üstelık kadranım bozuk deıl kıskanma yapamıyorum die
Sen antalyadasın senle ılgılenemezler Gel ist ye bana bi ybr 125 al yada 1 gayme para ver 1 yıl trafıkte herseyı serbestlıcem sana Bundan baska daha devede kulak ole bıse vardı galbıa
Benım ruyam dada bende a+b+c+d+e+ a2 vardı o nasıl oluo sen bana 1000 gayme verde alam su ybrı yazı beklemıyım
lem one alfabe gibin bende 3 ehliyet var benim msn ekle gösterim ehliyeti dikkat et link filen gelirse sakın acma..
yapayzenci@hotmail.com
bende hussarı 1000 gaymeye satıcam üstüne 1000 gayme daha koyup aerox alıcam valla olsa dükkan senin..
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
dur yapma selçuğa yazık olucak
selçuk ybr kurtarmaz olm seni sponsor bul r1 al
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
lem bune araç kayık gibi gidio makas atılmıo :D
selçuk sen H ehliyet al yeter sana
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
[IMG]C:\Documents and Settings\uurproject\Desktop[/IMG]
Gel gel tanesı 5 m dan 10 tane gb alcam senden
r1 nasıl benzın yetıstırem babam evden atar benı
Sen sus cakma ss cı senı .
O motorun kesın bıseyı var %100 var yoksa sen o nu hıc bana belese verırmısın kesın 1 mıyarlık borcu var yada 1 mılyarlık masrafı var
Otogara gıt Otobuse ver ben soz alcam parasınıda ben vercem
İste bundan
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)