XP nizi windows vista'ya dönüstürmek istermisiniz?
-
windows vista çıkmadan önce sizerle görüntüleri paylaşmak istedim.
adresten 26mb. bir dosyayı indirerek Xp nizi , vista görünümüne rahatlıkla geçire bilirsiniz. bilgisayarının görünümünden sıkılanlar için süper birşey
http://crystalxp.zerackiel.net/brico...a-inspirat.php
Reklamlar
-
biz şimdi bunu indirince sadece o görünümemi sahip olcaz...yoksa vistanın gerçekten artıları varmı kultigin?
-
simdilik sadece görüntü diye biliriz. fakat güzel bir icat; windows u baştan sona degiştiriyor neredeyse. ben kullanıyorum ve bir sorunda yok. bir anlamda yama gibi birsey.
-
bende denedim....paylaşımın için teşekkürler...bence herkes denemeli insanın içi değişio
-
Merak ettimde. Benim XP türkçe bu yamayı eklersem bozulma alacak mı? Yada uygun mu?
-
önemli degil dostum. daha iyi anlaşılması için birde resim koydum.
-
benimkide türkçeydi hiçbirşey olmadı. deneye bilirsin.
not;kurulum başlarken ilk başta dil seçenegini türkçe yap
*******************O***********************
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Forum sayfalarinda altalta ayni icerikli veya ayri icerikli mesaj atmak yasaktir. Akliniza sonradan birsey gelirse mesajinizi sag ust kosesindeki DEGISTIR butonuna tiklayarak o mesajına ekleme yapiniz... Arka arkaya iki-üç defa mesaj atmayalim, eksik yazmissak birinci mesaja ekleyelim. Tekrari halinde kullanicida art niyet tespit edilirse altalta atilan mesajlar forumdan silinecektir...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
******************O*************************
-
Teşekkür ederim..Evimdeki bilgisayarda deneyeceğim...
-
link çalışmıyo galiba bende açılmadı çünkü:(
-
tema sadece bir kaç kısayol makine zayıfsa kurmayın min 512 ram lazım
-
yok zayıf makina benimkisi fakat sorunsuz çalışıyor ancak kötü tarafı black skini seçtiğinizde msn messengerde gelen iletiler yanıp sönmüyor
-
Normal 98 kullanırken xp görünümü yüklemiştim arızalar çıkıyor du arada.
Herzaman orjinalini kullanmak daha.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler