Sizce Bu HAYABUSA KaÇ BEyGiR?
-
Abi Türkçeye çeviripte yaz istersen çeviremiyorsan hiç bulanıklık yapma
Ayrıca yukarıda verdiğin motorun özelliklerine bakınca Suzuki teknolojisinden ve Hayabusanın özünden hiçbirşey kalmadığını görmen gerekir adam nerdeyse motorun benzinine daha hızlı gitmesi için tiner koyacakmış hafif olsun diye ön camı bile krom yapan bir elemanın kişisel motorundan bahsediyorsun.
Bence orjinal bir Hayabusa nın özelliklerinden bahset. Eğer beygir arttırmaktan bahsetmek istiyorsan ben sana 15 hp güç üreten 160 km. sürat yapan mobilet getireyim ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Reklamlar
-
evet hata ettiğimi anladım zaten,bu kadar ukala bi tavır takınıcağını bilsem sormazdım.bundan sonra da sormam. sana da kolay gelsin
-
abijim tam bir ...... yani söyleyemem terbiye meselesi ya millet 50 cc 3-5 beygiri öpüp başına koyuyo hatta hiç bulamayanlar daa varmış bir rivayetee göre ulan 1000 beygir roysroys nasıl bana gereksiz geliyorsa bu da bööle ama binermisin derseniz evet binerim ama yinede gereksiz. bence hayabusayı, hayabusa yapan .... yani arkadaşlar orjinal hali harika olan bu canavarın modifiyesi de harika olur. inanın bende resme baktıkça neye muhalefet olduğumu annayamadım abi herkes bildiğini yapsın sonuçta güzel oluyor. iyi günler
çapır yada reyzing önemli değil, önemli olan sen hangisisin.
-
500
-
çok çirkin ve en azından 500 ps
-
Teşekkürler Arkadaşlar 540 beygir yazıyo sitede ben oranın yalancısıyım...Orjinalinin 0-100 ü ölcülemiyo bunun 0-200 ü zor ölçülür heralde...
-
-
obaaa 540 ps haa 0-200 zor ölçülür haa
bu motosiklet hayal gücümün sınırlarını zorluyor
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
çirkin bu motor be
kaç beygirmiş yani
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
eğer 540 beygirese
önüne 540 tane atı tek sıra halinde bağlasan daha yüksek hızlara ulaşırsın.
(not:onaylayın beni)
agrasifim,kompleksliyim,sinirliyim,ekşi sözlük yazarıyım...
-
-
motoru mındar etmişler ya çok çirkin,korkunç ...
agrasifim,kompleksliyim,sinirliyim,ekşi sözlük yazarıyım...
-
benim motor 7.5 beygir ise bu da taş çatlasın 8 hp bilemedin 9 olsun.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
yahu yazık değilmi şu tekerlere yavvvv onları bulamayanlarda var...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
20 30 beygirini bana bağışlamazlar mı acaba?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler