spirnof tarzanı rusyada olduğunu bildi ama gerisi yok moldovyadada yapıyorlardır düşün bakalım.... öykümüz ülkemizde geçmiyor size bi ipucu daha neyle ilgili olabilir o halde
spirnof tarzanı rusyada olduğunu bildi ama gerisi yok moldovyadada yapıyorlardır düşün bakalım.... öykümüz ülkemizde geçmiyor size bi ipucu daha neyle ilgili olabilir o halde
aracın yakıt sistemi temizleniyor ?
EE NE YA PEKI bu 25 26 27
+1 +1 +1
zamanla deponun içinde kahve tevesi benzeri küf oluşur. bunu temzilemek içindepoyu 2ye ayırmak lazım vebu çok zahmetli bir iş , belki karadenizden Rusyaya göç eden lazın biridepoyu temizlemek için böle bi sistem yapmıştır . çünkü depoya bağlı iki hortum var ,biri pisbenzini çekmek için ,diğeride temzikenen benzinindepoya götürülmesi için. ama o sıvı ne anlamadım
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Etraf soğuk gibi değil ama; araba mazotla çalışıyor; yakıtı donmuş. Kasa İçinde ısıtıcı var ısınıyor.
Ya da o kasa peltierli bi soğutucu; antifirizin ayarını ölçüyor.
makinaya SAP aha böyle kibarca yapılır. matkapla anakart delinmez.
ilgilisine duyrulur.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Oralarda benzin ucuz, tasarrufla ilgili bişey olacağını sanmıyorum.
Ne acaba ?
konuyu okumadan resimlere baktım ama korkutuosun bizi abi :(
merak ettim sırf konuya abone olmak için yazıyorum. Dünden beri düşünüyorum mantıklı bir şey bulamadım. Ne zaman açıklanacak sonuç bari
konunun başlığı da "bir baltazar olarak bilişim dünyasından özür diliyorum" idi hatırladığım kadarıyla
geriye bu kişinin kim olduğunu söylemek kaldı
Ahanda buldum. Bu aletin arabayla felan ilgisi yok bu bir votka makinesi
valla her neyse 12V'la çalışıyor ama benim ilk başta sölediğim yakıt isteminin temizlendiğidir. ama cihaza koyduğu şey de yağ renginde değil ama yoğun bişey.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)