CaValİeRe arkadaşımızın dualarınıza ihtiyacı var.DUALAR KABUL OLDU
Reklamlar
-
HOCAM CaValİeRe ( YASİN ) kendine gelmiş. Mesajını en sona ekliyorum.
Arkadaşlar md tanıdıgımız, CaValİeRe arkadaşımız kötü bir kaza geçirmiş ve hepimizin duasına ihtiyacı var. Kendisi sırf motorcu dostlarını görmek için İzmirden sakaryaya gelmişti. Maalesef ben kendisiyle net harici yüz yüze tanışma fırsatına erişemedim ama burada şahsen tanıyanlar var.
Dualarımızı esirgemiyelim.
MD de konuyla ilgili topiçteki yazı
asil_sulanc
Arkadaşlar yazıp yazmama konusunda kararsızdım ancak tanıyan tanımayan herkezin dualarına ihtiyacı var arkadaşımızın evet site üyelerin
mizden ve sevdiğim bir arkadaşımız olan CaValİeRe bir arabanın sıkıştırması sonucu kaza yapan bir motoru görüp arabanın plakasını almak için arkasından gazlamış sabah yarışta gbizimle beraber olan dostumuz arabayı yakalama telaşıyla çok dikkatsiz bir şekilde trafik lambalarına çarpmış biz pistte iken haberi geldi tanıyan tanımayan herkezin moralleri sıfıra indi resmen azizoran abimiz tayfun hoca ve şenol abimiz hastaneye yanına gittiler daha sonra ben halilRR ve arif arkadaşımızda gittik kendisini göremedik orada kalan bir yakınıyla görüştük daha sonra yakınına tel açtım sol ayağının kırıldığını omirlikte 2 kırık olduğunu ve beyin zarında kanama olduğunu söyledi sanırım 1-2 saat içinde ameliyata alınıp alınmayacağı belli olacakmış felç kalma ihtimalide varmış daha 30 dk önce yarış pistinde yanımızda gülüp eğlenen dostumuz şimdi hastanede ölümle pençeleşiyor hepimizin duaları kendisiyle umarım hemen iyileşir ve tekrar er-5 i ile birlikte aramıza döner sizlerde dualarınızı ondan eksik etmeyin sanırım şu an en çok ihtiyacı olduğu şey bu :
Reklamlar
-
Çok geçmiş olsun !!Tekrar aramıza dönmesini diliyorum Allah aciil şifalar versin.
Seninleyiz dostum dualarımız seninle
-
Allahtan acil şifalar diliyorum, Geçmiş olsun
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
-
allah acil şifalar versin.inşallah en kısa zamanda aramıza döner.hangi hastahanedeyse öğrenirseniz ziyaretine gitmek isterim.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
tüm dualarımız arkadaşımıza olsun
allah acil şifalar versin
-
Allah acil şifalar versin!!!
-
Allah şifa versin. Tüm motor camiasını korusun
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
-
Umarim bir an once duzelir,
Allah acil sifalar versin...
-
geçmiş olsun umarım kısa sürede ayağa kalkar.
"bir arabanın sıkıştırması sonucu kaza yapan bir motoru görüp arabanın plakasını almak için arkasından gazlamış "
bahsedilen kaza caddebostanda migrosun sokağında olmuş olabilirmi?
asya 150 t1 kullanan bir genç bu şekilde kaza geçirdi araç kaçtığı için plakasını alamadık.bu arkadaşında durumu pek iyi değildi nefes almakta zorlanıyor ve mide bulantısı vardı.bulantı korku ve acıdanda olabilir ama başınımı vurdu diye korktum açıkçası.
bu arkadaşın durumunuda bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
-
Acil şifalar versin allahım ona
-
umarım eskisi gibi sağlığına kavuşur, hepimizi allah korusun
-
-
çok üzüldüm, acil şifalar, en kısa sürede iyileşmesini dilerim...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
duyunca çok üzüldüm
allah acil şifalar versin biran önce sağlığına kavuşmasını diliyorum
yakınlarınada sabır temmenni ediyorum
-
Arvasi3,
hangi hastahanedeyse öğrenirseniz ziyaretine gitmek isterim.
Hocam Bu arkadaş sakaryalı ama izmirde yaşıyor olayda izmirde olmuş.
Kobayashi,
bu arkadaşta er5 vardı.
-
Moderatör (forrap)
çok üzüldüm umarım bir an önce iyileşir...Allah acil şifalar versin akrdeşimize.İzmirdeymiş sanırım eğer hangi hastanede olduğunu bilen varsa ziyaretine gitmek isterim kendim ve motosiklet.net ailesi adına...
-
Arkadaşımıza Allahtan acil şifalar dilerim. Umarım biran önce iyileşir.
-
Allah acil şifalar versin.İnşallah en kısa sürede eski sağlıgına kavuşur
-
çok geçmiş olsun,biran önce iyileşmesini diliyorum
-
ODUNCU, olsun kardeşim izmire hastahaneye ziyarete gitmek zormu atlarız motorlara gideriz konvoy halinde izmirdeki hastahaneye.gelirkende stella yengeyi constantin kardeşe alır geliriz
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler