Allah acil şifalar versin
Allah acil şifalar versin
Allah acil şifalar versin ne diyelim...bu insanlar (birini ezip kaçanlar zaten insan deil ama artık her neyse) ne türk olmaya ne de müslümanlıga hiç yakışmıyorlar...Otomobil kullanıcıları da artık bizi bisiklet zannetmekten ne zaman vazgececek bilmiyorum...heralde onlarında şöle bi iki saat trafikte ilerleme mücadelesi vermesi lazım...tekrar allah acil sifalar versin...Tanımadıgı biri için bunları ceken biri çoğu kişinin cok önemli zannettigi bi sürü şeyden daha önemli bişiye sahiptir...O da İnsanlık...
Cok buyuk gecmiş olsun. Allah acil şifalar versin ve ailesine, dostlarına,sevenlerine bağışlasın.
Allah tüm motorcu arkadaşlarımızı korusun. Umarım en kısa sürede aramıza döner..
Umarim bir an önce kalici bir durum olmadan sagligina kavusur!
Lütfen dikkatli olun arkadaslar!
vardığım yer sınırlarımdır, özgürlüğüm yollarımdır...
Arkadaşlar dualar işe yaradı çok şükür.
YASİN KARDEŞİMİZ ARTIK KONUŞUYOR.
bugün babası ve birkaç kuzeni girmiş yanına.
gözlerini açıp "benim burada ne işim var" demiş kardeşimiz.
hatta yapılan bir kaç espiriye de tebessümle karşılık vermiş.
şuurun açılma sebebi ilacın verilmemesine bağlanıyor.
ama ateşi yükseldiği için tekrar ilaç verilerek ateşi düşürülmüş
ve dinlenmeye bırakılış.
sonuç olarak gerçek şu ki.
YASİNİMİZ BİZİ BIRAKMADI
www.ataturk.com
Umarız bir an önce iyileşir.Arkadaşlar çok dikkatli olalım lütfen.
dualarımız senin için arkadasım geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin...
şu mübarek günler için ALLAH acil şifalar versin. tanımam ama çok üüldüm. dualarımız sizinle
En içten duygularımla geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum arkadaşımıza.....
inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur......
Allah'tan acil şifalar diliyorum.
ODUNCU arkadaşımızın yazısı, durumunun iyiye gittiğini gösteriyor. Buna çok sevindim.
İnşallah en yakın zamanda daha da iyiye gider ve ayağa kalkar. Dualarım kendisiyle.
cok büyük gecmıs olsun allah acıl sıfalar versin...
cokk gecmıs olsun
isallah bir daha kaza bela gormez bır an once motoruna ve bıze tekrar gerı doner
konuyu MD de takip ediyorum tanımasamda sevindim iyi habere
ERASER WİLL COME BACK
CaValİeRe
Bir kez daha hayata döndüm, ve yazılanları gördüğümde bunun sebebini anladım. Dualar beni tekrar çekip çıkardı hayata. Aranızda olmak anlatayacağım kadar güzel. Herkese teşekkür ediyorum...
Cebim: 0 536 926 60 61
Henüz yatağa bağlıyım. 3 aydan ziyade ayağa kalkmadığımdan kas diye birşey kalmamış ayaklarım beni taşımıyor. Kırıklarım da henüz kaynadığından tedirginim. Kolumu kullanamıyorum, sinirler kopmuş ve duyusu yok. Bir daha motora binebilir miyim bilmiyorum ama buraya yazabilmek güzel.
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
yasin bey büyük geçmiş olsun.motorcu dayanışmasının en sağlam örneklerinden biri oldunuz.bir başka motorcunun failinin plakasını almak uğruna kendi hayatınızı tehlikeye atmak her baba yiğidin harcı deildir.keşke bu yaşananlar hiç olmasaydı ama artık yapacak bişe yok.hayatta olmanız ve iyleşip sevdiklerinizle uzun bi ömür geçirmeniz dileğimiz.
tekrar geçmiş olsun
çok geçmiş olsun,cesaretiniz için ise tebrikler...
Live to ride...Ride to live!
[I][FONT="Courier New"]You call me a dreamer, but sometimes dreams come true...[/FONT][/I]
çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun
...............
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)