Geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşmesini dilerim..
Ailesi ile görüşebilen varmı acaba?
Bizim yapabileceğimiz birşeyler var mıdır?
Geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşmesini dilerim..
Ailesi ile görüşebilen varmı acaba?
Bizim yapabileceğimiz birşeyler var mıdır?
Tüm yazılan ve yazacak olanların bütün iyi niyet dileklerine katılıyor, insanlık örneği için kaza yapan cavaliere arkadaşımıza bir an önce sağlığına kavuşmasını, tanımasam da aramızda olmasını, Yüce Allah'tan bu mübarek günler hatırı için diliyorum.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
İnşallah en kısa sürede tam sağlığına ulaşır. Allah'tan acil şifalar dilerim. Allah cümlemizi kazadan beladan korusun arkadaşlar.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
dualarımız seninle cavaliere,allahın izniyle iyileşeceksin inşallah
işallah en kısa zamanda iyileşir tekrar motoruna kavuşur
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
CaValİeRe arkadaşımıza en içten dileklerimizle geçmiş olsun. Allah en kısa sürede tekrar eski sağlığına kavuşmasını nasib etsin. İnşallah felç gibi bir durum söz konusu olmaz.
motosiklet sevenler camiası olarak tüm dualarımız seninle CaValİeRe
hiç kimsenin kazalara maruz kalmamasını diliyorum
bizim motorcular aslan gibidir birşey olmaz allahın izniyle ayağa kalkacaktır ben inanıyorum arkadaşlar lütfen dikkatli olalım canımız değerli lütfen yeri ve zamanına göre hız yapmaya çalışın düşünerek hareket edin kimse üzülmesin biz kimsenin kötülüğünü istemeyiz ama dikkatli olalım
lütfen bizi terketme arkadaşım tanrım acil şifa kardeşimize lütfen lütfen neolur onu sevdiklerine bağışla lütfen allahım lütfen
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
alllahtan acil şifalar diliyorum. inşallah bir an önce iyileşir.
Acil şifalar , Ailesine sabırlar diliyorum . Gelişmelerden haberdar olmak isterim.
Allah acil şifalar versin, umarım biran önce ayağa kalkar ve eski sağlığına kavuşur. Allah hepimizi böyle olaylardan korusun ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Allah acil şifalar versin Allah hepimizi korusun arkadaşlar
acil şifalar diliyorum.dualarımız onunla.....
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
Hocam ege üniversitesindeymiş.İzmirdeymiş sanırım eğer hangi hastanede olduğunu bilen varsa ziyaretine gitmek isterim kendim ve motosiklet.net ailesi adına...
allahtan şifa.....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
allah acil şifalar versin inşallah korkulan olmaz ve tez zamanda ayağı kalkar
ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN UMARIM EN KISA SUREDE ESKI SALGLIGINA KAVUSUR
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Allah acil şifalar versin, inşallah biran önce aramıza katılır. allah hepimizi bu tip kazalardan korusun
Yine Düştük Yollara
Arkadaşımıza çok geçmiş olsun, eski sağlığına en kısa sürede kavuşur inşallah,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)