bu gün efedrin(burak) le beraber capitol e gittik, ve biz motorcular için çok önemli bir ilaç keşfettik
yoıllarca internette görüp ne olduğunu anlamadığımız ilaç meğer arkadan çarpmalarda bizi koruyomuş
her sabah aç karnına bi tane
bu gün efedrin(burak) le beraber capitol e gittik, ve biz motorcular için çok önemli bir ilaç keşfettik
yoıllarca internette görüp ne olduğunu anlamadığımız ilaç meğer arkadan çarpmalarda bizi koruyomuş
her sabah aç karnına bi tane
GKN MOTORS
bana gönder abi 1-2 şişe
bunların kolu kolası yokmuydu
true love..
Drift Religion
Şimdi ben ilk basta ınanmadım nasıl oluyo falan dıye haydar tavsıye etmıstı
Bende bunu solgarda görmüştüm bi hayli komik gelmişti. Tabi şidmi o kadar ilgimi çekmedi.. Gereksiz bir paylaşım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
GKN senden korkulur valla
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
çıkmam Kendi eksenimde daralacam ben
Birde bişi sorucam.Şimdi bu arkadan çarpmalardan korunmak istemeyen arkadaşlarımız tepki göstermesin bu topaka
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Google amca $öyle demi$
Gotu Kola (Centella asiatica); genellikle Hindistan, Sri lanka, Madagaskar, Güney Afrika ve tropik bataklıklarda yetişen, narin,yelpaze yapraklı ve adeta yerde sürünen bir bitkidir. Hindistan’ da özellikle meditasyona yardımcı ve Ayurveda için kullanılmakta ve başın üstündeki enerji merkezi olan baş çakrasını ve beynin sağ ve sol yarımküreleri arasındaki dengeyi geliştirdiğine inanılmaktadır. Geleneksel Çin ve Hint tıbbında uzun süredir kullanılmaktadır. Bitki Sri Lanka’ da bir sebze olarak, Çin’ de ise uzun süredir beyin fonksiyonlarını düzenleyici bir kuvvetlendirici (Tonik) olarak kullanılmaktadır. Gotu Kola üzerinde yapılan modern çalışmalarda üç ana etken madde içerdiği bulunmuştur. Bunların başında, bir triperten glikozid bileşiği olan ve antibiyotik olarak sınıflandırılan asiaticoside gelir. Bu özelliği ile Gotu Kola yaraların iyileşmesine yardım edebilir. İkinci en önemli madde bir saponin glikozid bileşiği olan brahmoside veya brahminoside’ dir. Bu maddeler doğal olarak diuretik (idrar arttırıcı) ve hafif yatıştırıcı etkiye sahiptir. Son olarak içerdiği önemli madde ise kuvvetli bir anti-inflamatuar (iltihap giderici) etkiye sahip bir glikozid olan madecassoside’ dir. Gotu Kola ayrıca, Vitamin K, magnezyum, kalsiyum ve sodyum içermektedir. Gotu Kola, sakinleştirici ve yatıştırıcı etkilerinin benzerliği nedeniyle Kola bitkisi (Kola nut) ile karıştırılmamalıdır. Çünkü kola bitkisi ile hiçbir şekilde ilgili değildir ve kafein’ de içermez.
abicim herşeyi googleye sormayın yalaaaan para için herşeyi söyler ş.siz google
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Ulan başlığı okudum ya..
Dedim bunda bir muziplik vardır..hele Gökhan açtıysa bu daha da kesindir..
Allah ne etmesin seni emi...
Gülmekten yazamadım bile ...
Arkayı sağlama alacan bu devirde..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
gkn abi banada 2 tane göndersene damardan alınan olsun fitili sevmem fitil hazimsizlik yapıyor biliyormusun
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)