iyiki bırakmışım sigaraya, çok şükür
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
13-14 yıldır sigara içiyordum. Herkes bıraksa ben içerim diyordum.
Bir kaç defa denedim ama krizleri atlatamadım. Geçen hafta şu videoyu izledim ve bir haftadır sigara içmiyorum. Benim için rekordur bu. (Tabi nikotin bandı kullanıyorum ilk defa onu da söyleyeyim.)
Video işte şurada, linke tıklayıp youtube karşınıza çıkınca şaşırmayın.
http://www.ktunnel.com/index.php/101...798363cf816232
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Yafuuu 11 gün önce cigarayı bırakayım dedim. Gayet güzel gidiyordu. 9. gün ve bugün birer tane yaktım. İşin garibi tat neyim alamadım ama 14 yıllık alışkanlık zevk almaya mecburmuşum gibi hissettiriyor. Offf offff Umarım başarılı olurum bu işte.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
çok güzel bir konu olmuş emeğinize sağlık.
gerçekten çok zararlı bir alışkanlık şu sigara ben de tiryakisiyim şu an büyük bir hastalık geçirmedim ama ilerde ne olur bilemem.
tamamen bırakmak belki en iyisi ama ben azaltmak için birkaç yöntem biliyorum paylaşmak istedim
1. sigara paketini ve ateşi çok alakasız yerlere koymak
2 sadece belirli bir yerde sigara içmek .
3 canım sigara istediği zaman 10 dk sonra yakmaya karar vermek. bu sayede yakmayı unutup bir, bir buçuk saat daha sigarasız idare edebiliyor insan.
4 içki içileceği zaman mezeyi sağlam tutmak.bu sayede ardarda sigara yakmanın önüne geçiyor insan.
5. çay kahve gibi içeceklerin yanında sigara mümkün olduğu kadar içmemek.
bende bu illetten kurtulmak ıstıyorummmmmmmm
ama etrafımdaki herkez içiyor
hangı ortama gırsem uzatıyorlar,
kolayla bı guzel gıdıyo
çayma bi başka
bazı zevklı anlarıda olmuyor degıl
ya ne bıleyım ıstıyorum bırakmak
bırakamam dıye korkuyorum herkez ıcıyor etrafımda..
kilo almaktan korkuyorum zaten 100 kıloyum
bu yaz yuzmek yuruyus yapmak ıstıyorum spora baslıyacam bı nebze ınsallah o zaman bırakabılırım
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ben bıraktım okul bitince stresin buyuk bolumu bitti.. spora da basladım.oh! kilo da alırsam alayım canım. once bi saglıgıma kavusayım da...
o kadar rahatım ki simdi.nefes aldıgımı hissediyorum ya(daha 1 hafta olmasına ragmen).
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
sigara benim bu sene dönem ödevimdi ben yeşilaydan kaynak felan getirttim sigaranın ayrıntılarını öğrendikçe nefret etmeye başladım 17 yaşındayım bu güne kadar başlamadım inşallah bugünden sonrada başmam
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
Yafuuu ne güzel sigarayı bıraktım derken dün 2 tane birden yaktım. Sinir oldum yafuuuu. Tam herşey güzel gidiyor derken dün olan oldu. Hayır artık zevk falan verdiğide yok ama işte yaktım hem de iki tane.
Bugün yakmam biliyorum ama arada çok güçlü krizler geliyor ne yapacağım bilmiyorum. Ha bu arada bugün 17.gün.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)