Sigara içmek, tiryakilik:
Reklamlar
-
Arkadaşım gerçekten de emeğine sağlık. Çok güzel bi yazı hazırlamışsın. Ben de 25 yıldır sigara içen bir tiryaki idim. Bir hafta önce sigarayı bıraktım. İlk 2-3 gün dışında fazla da zorlanmadım. Bence birilerinin sigarayı yasaklamasını istemek ve beklemek yerine kendi kendimize yasaklamalıyız bu lanet şeyi. Sigara içerek kendimize zarar veriyoruz başka bişey değil yani. İçen arkadaşlara nacizane tavsiyem en azından bir kere bırakmayı denemeleri ve içmemek için mücadele etmeleridir. Dediğim gibi ilk bir kaç gün biraz zorlanılıyor belki. Sonraki günlerde, gün içinde bir iki kez aşırı biçimde bir sigara içme isteği hissediliyor. Bu istek, bir dalga şeklinde geliyor 2-3 dakika sürüyor. Bu atakların haricinde günün büyük bölümünde bir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Şimdiye kadar hiç sigara içmemiş olanlara da tavsiye olarak, kesinliklikle bir tane bile içmeyi denemeyin derim. Herkese sevgiler ve saygılar.
Reklamlar
-
Reklam olucak ama bence iyi bir site
www.sigara.org
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
içenler düşünsün eline sağlık paylaşım için teşekkürler
KORUMASIZ MOTOR SÜRMEK BİR MUZ KABUĞUDUR BASTIMI AYAĞIN DEĞİL HAYATIN KAYAR
-
Asla reklam olmaz katkı olur, SAKAL teşekkürler.
"Motosiklet Özgürlüktür."
-
bunun bi deneyini yapmışlardı hatta haberlerde bile çıkmıştı. şimdi bi düzenek var. nargile tipinde. üstteki ince boruya sigarayı takıyosun. alttada dumanı içine çeken bi aspiratör var.bir paket normal uzunlukta 20 sigaranın dumanı suyun içinden geçtikçe su kararıyor ve son sigara da bittikten sonra suyu kaynatıyorlar. ve karışımdaki su gidiyor geriye katran'ı andıran kanserojen bi madde kalıyor. ve bunu tartmışlardı galiba. bir paket sigarada 110gr katran mı yemiş oluyorduk öle bişeydi.
-
içen içsin tabii de, biz 3. dünya ülkesinde yaşadıgımız için bu içenler bizim gibi içmeyenlerden uzaklaşmak yerine yüzümüze baka baka üflüyorlar dumanı. bar ve restoran dahil her kapalı mekanda sonsuza kadar yasaklanacak... o zaman ben de derim "içen içsin" diye.
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
-
valla yazmışsın böyle böyledir diye, eline sağlık ta.. nasıl bırakılacak bi de onu yazsaydın ya..
nikotin bandı bende işe yaramadı, omzumda bant fosur fosur içmeye devam ettim öyle..
-
02 Haziran 2008, 13:41
sigara içenler mutlaka izlesin
arkadaşlar adam bayağı uğraşmış valla helal olsun güzel tez olmuş
izleyemeyenler için link
http://video.eksenim.mynet.com/albey...nrasi/105294/#
-
02 Haziran 2008, 14:05
nefret ettim bu sigaradan ama bir türlü bırakamadım video iyimiş ben buradan izleyemedim izleyemeyen arkadaşlar bu linke girsin
http://video.eksenim.mynet.com/albey...nrasi/105294/#
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
02 Haziran 2008, 17:04
-
02 Haziran 2008, 17:26
ya rakadaşlar mantıklı olalım
şimdi kaba bi hesap yapalım
ornegin orta kalitede bi sigara
winston
3.75
ki aramızda içenlerın cogu malbora içerbilir yanı ortalama 3.5 milyon diyelım
gunluk en asagı 1 paket diyelim
ayda ne yapar
3.5*30=105 milyon
1 litre benzin ne kadar 3.5milyon
yanı sigara içmesenız
ayda 30 litre benzin alabilirsiniz
tam yakıtları bilmiyorum bunu kabaca sallayacagım
1000lik bi makine en fazla yaksa ki yakmaz 100kmde 10 litre yaksa ayda 300km gezme sansınız olur
600luk bi makinede bu 450 olsun
250likde 600km
125likte 1000km gitme imkanın var
hele hele innovia falan varsa
abowww inovia ile 1250 km gidersin heralde
105 milyonla ne yapılır başka 1 sene biriktirsen full koruma alabilirsin
gene 1 sene biriktirsen ogluna yada yegenıne 2. el bi çin malı motor alıp sevindirebilirsin
tekrar 1 sene biriktirip BA2 ehliyetr alabilirsin
gene biriktir
annene bulaşık makinesi
eşine fırın
ogluna bisiklet
dayına kral bi takım elbise
halana 2 tane halı
eşine 1tane bilezik
.
..
..
.
.
.
.
yanı uzar gider
YA ARKADAŞLAR İÇMEYIN SU ZIKKIMI YA
AİLENIN RIZKINI BUNA YATIRMAYIN BUYUK VEBALİ VAR
saygılar
fatih
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
02 Haziran 2008, 23:12
sonuna kadar katılıyorum
-
02 Haziran 2008, 23:25
Ciğerler kurum bağladı.....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
02 Haziran 2008, 23:37
abooo cıgerlerım benım sımdı bolemı yanııı
-
02 Haziran 2008, 23:42
Ben sosyal içiciyim. Kendim hiç sigara içmiyorum. Yanımda içenler sayesinde günde sanırım 1 paket içiyoom.
Asla Birilerinin Umudunu Kırma,
Belki Sahip Olduğu Tek Şey O'dur
-
03 Haziran 2008, 01:10
İnşallah reklam sanmazlar
www.sigara.tv
www.sigara.org
bırakmak isteyenlerin yararlanabileceği 2 güzel site
-
03 Haziran 2008, 01:53
en sonda ortaya çıkan siyah şey nedir ?
-
03 Haziran 2008, 02:45
ercaan adlı üyeden alıntı
en sonda ortaya çıkan siyah şey nedir ?
sigara içenin ciyerindeki sigara nikotinidir yani ciyerinde biriken zehirdir yani sigarayıııııııııııııııııııııııı.bırakın geç kalmadan .
-
03 Haziran 2008, 10:56
-
03 Haziran 2008, 11:37
muratgergerli adlı üyeden alıntı
@melocann (Metin) sosyal bir yaraya parmak basmışsın pardon sigara basmışsın..
Bu konuda; bilgilendirmek ve bilgilenmek herkesin görevi bence..
Videoyu izledim..İzledim..Etkileyici olmuş..Umarım bu topicden sonra sigarayı
bırakan olacakdır..
bi bırakmıyoruz bari bıraktırma sebebi biz olalım abi
fatihsevim adlı üyeden alıntı
gene 1 sene biriktirsen ogluna yada yegenıne 2. el bi çin malı motor alıp sevindirebilirsin
sanırım bu laf bana gitti emmioğlu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)