sen onu msn de görsen bi zaten artık pek ortalarda gözükmüyor noldu buna yaw....
sen onu msn de görsen bi zaten artık pek ortalarda gözükmüyor noldu buna yaw....
öldüüüümmm
euheuhe
olum dükkana gidemiyom fazla malum univ. sınavı yaklasıyo
:bestmt:
heheuehu olum kaçıncı bu sımava girişin artık FİX giriyon hueuhe
ben her gun goruyom. he rhalde aynı saatler de gırmemızden dolayıdır. hem adam daha 19 yasında nedenbu kadar abattınız bu sınavı adam 40 yasında giriyo ve kazanıyorda
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
yaws her gün girmiyom nete msn im online oluyo olabilir hondaben her gun goruyom. he rhalde aynı saatler de gırmemızden dolayıdır
artık orasını ben bilmem. ben her gun senı goruyorum işte.
senin düşüneceğin şey. biliyom şaka yaptım. senın adına zaten gunde bes altı kişi ile konusuyorum.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
wallaha ne güsel işte beş çeşit freewind le konusuyondur
demek 5 çeşit işkencee farrrr hueuehue beni 1 tanesi deli ediyorXF650_FreeWind adlı üyeden alıntı
hadi lem ordan beğenmiosan başka kapıya yawrum benim euheuheue
o dilini koparırım pilav yaparım haaa :tongue:XF650_FreeWind adlı üyeden alıntı
şişşşt çok ayıp duymayam bidaaa
uffff ne güsel karnımızı PABUÇLU DİLLİ PİLAV la doyuracaktır
ben doyururum şimdi seni bişile ehueuheu
temel intihar edecekmiş... görmüş gece karanlıkta iki ışık araba zannetmiş.. meğerkim iki tane motormuş. geçmiş yolun ortasına bakmışki. bunlar beni ezmedi.. motor olduklarıda aklına gelmedi tabii. demiş her halde ölmeden bir saniye önce evliya oldum.. içinden geçtim arabanın(( lütfen fıkta hakkında yorum yapmayın.) araçlarla ilgili biliyorsanız sizde yazın..
fıkra gibi bana oldu, yağmurlu bi gece bizim kampüste yurda gidiorum, saat geç olmuş uykum da var kafam da dalgın yani motor kullanmamak için tüm sebeplerim var aman dd amca okunasın bunu kızar valla,
bi viraj var kenarı kapalı olduu için gelen geçen görünmüyo, kaskın içi de buğulanmış ztn zor görüyorum rüzgar da var ses de gelmio, virajdan iki tane far çıktı, dedim bi araba gelio, sonra farların aralarındaki mesafe bi azalıp bi artmaya başladı, dedim herhalde ben uyuyakaldım, birazdan yolun sonundaki gölette kendimi yüzüyo bulucam, meğer iki tane paket servis motoru kapışıyolarmış yolda
imza, safrane
sende geçeydin aralarından euhehue
safrane çok güzeldi... bir fıkra daha çıkardık.. ama temel değil baş kahraman sensin ben olsam içimden şöyle geçirirdim(ışıklar yayılmaya başladıya)
HER HALDE ARABA ÇOK ESNEK
Bu fıkrayı bana ilk anlattıklarında gül gül ölmüştüm manyak bişiy yav.muahahahahah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)