Arkadaşlar ben Muğla/Fethiye'deyim bundan bir ay önce bir motosiklet aldım. Motor 34 plaka beşiktaş'a kayıtlı. Trafik şube işlemleri yapmadan önce motoru Beşiktaş'tan sorguluyor. İlk maili attık 11 gün sonra cevap aldık. Ama ben vize yaptırırken şasi numarasının (Z ve 2 karışmış) yanlış yazıldığını görüp düzelttiler. Beşiktaş'tan gelen mailde eski şasi numarasi yazdığı için yeni mail attılar ve yani şasi numarasiyla cevap istediler.
Benden eski plaka ve ruhsati aldilar, yeni plakam çıktı ama mail gelmeden onu vermiyorlar. Yani beşiktaş şube maile cevap yazınca burdan benim ruhsatımı doldurup verecekler.
Şimdi sorunum maile cevap almak. İki haftayi gecti cevap gelmedi. Burdaki trafik cevap gelmeden yeni mail atamayız diyor, beklemek zorundayız diyor. Kaç tane takipçi dolaştım onlarda halldemedi. Burdan bir polis "Beşiktaş şubeden birini tanıyorsan işin aynı gün içinde hallolur" dedi. Ben kimseyi tanımıyorum,o yüzden burdan soruyorum, tanıdığı olan ve bana yardım edebilecek olan var mı?
Tam on gündür beşiktaş şubeyi günde ortalama 5-10 kere arıyorum,telefonlarada cevap vermiyorlar. Yeni bir motor almışsınız, havalar çok güzel ama binemiyorsunuz. Çıldırmak üzereyim...

Siteye fotoğrafları koycam, ama daha binmek nasip olmadı ki fotoğraf çekeyim.