biizim burda 2 tane po var
aşşağıdakine gittim bu sefer kurşunsuz 2.66 lira idi
diğer taraftaki poda 2.79
bişi anlamadım
biizim burda 2 tane po var
aşşağıdakine gittim bu sefer kurşunsuz 2.66 lira idi
diğer taraftaki poda 2.79
bişi anlamadım
serbest fiyat uygulması başladı ya ondandır ikiside yakınsa ucuzuna gitcen ;)
ya 2.66 olan yer biraz sakat benzini onu biliyorum
sence benzine bişeyler mi katıyo? o halde şikayet etsene PO ya, Shell de öyle bir durum oldumu anında pompaya el koyup numune alıp teste götürüyorlar, bi numara varsa "vay o benzini satan istasyonun haline!.."
su katıyorlar daha iyi çekiyor
ya senelerdir orası öyle biliniyor
arkadaşalr evet serbest fiyat uygulaması var her benzin istasyonu artık istediği fiyatı çekebilir. fakat dün benzinin fiyatı 2.79'du bugün ise %4.4 oranında indirim oldu ve 2.66'ya düştü iki istasyon arasındaki fark o yüzdendir. belki de adamlar tabelayı değiştirmeyi unutmuşlardır.
Adam gibi çalışan benzin istasyonlarında " Bu benzin istasyonlarının benzini düzenli olarak kontrol edilmektedir " diye, kontrol eden şirket tarafından asılan tabela oluyor. BU istasyonları tercih etmenizi öneririm
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
yada kirası fazladır.. bu arada benzin ile su karışmaz.motorun içe bir şekilde su girerse bembeyaz duman çıkarır.su oranı arttıkçada yanma odası bu suyun bir bölümünu yakamayacak ve bulduğu en zayıf noktadan bi kaç parça ile fırlayıp gidcektir.motora zararı olmaz ama solvent tarzında düşük maliyetli katık ekliyorda olabilir.zaten hemen anlarsın çekişinden.
sende arama 10 kuruşu git diğer taraftan al
ERASER WİLL COME BACK
aman 3 kuruş fazla olsun bildiğiniz yerden alın benzini ne yaptıkları ne sattıkları belli olmayan yerden almayın...
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
ilnapoli, dogru dedın
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
HEPİNİZ HAKLISINIZ ARKADAŞLAR
-PO2da normal benzin hala satılıyormu. Bio benzin diye bir şey çıkarıp yurdumuza malettilerde o bakımdan soruyrum.Arkadaşım yoksa bio benzin mi koyuyon motora. Onun fiyatı zaten yüksektir.O kadar bugday gidiyor onun için.
-Bir sorayım dedim. Bio benzinde denetim olmadığı için (standartları yok şu an -ya da belli değil) bana sakıncalı gibi geliyor.Aman dikkat.
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
bu devirde hala benzinin içine onu bunu katanlar var mı yawww
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ya bio benzin harbi işe yarıyor
bunu kaç kere denedim
bu benim motor bio benzin olunca bir düzlük var orda 80 rahat aşıyor
normal başka yerden aldığımla 70 ancak vuruyor
Eylülde açmışsın konuyu 5x yeniden diriltmiş.Herhalde 2 PO arasındaki fiyat farkı kalmamıştır ve ya pahalı satan PO kaldırılmıştır.
-95 oktan diye bana Pamukkale yolu üzerindeki Po istasyonu pahalıya sattı bioyu. Ama 98 oktan diye biliyorum sattıkları bio benzin. Neyse bizim düldül geri dönüş yolunda Pamukkale otobüsüyle yarıştı otobus sınır 90 diyolar ama bizim gösterge 120-130 arasında gitti geldi ve en sonunda geçtim.Normal benzinle ancak 110 yapabiliyordu.Bir orda farkettim farkı ve 1 hafta sonra benzin hortumu patladı ve ön takım kompile bakıma girdi..
-En akıllıca yolu öğrenmenin adamlar reklamlarında Corvette kullanıyor o tür bir araba 98 ile çalışır. Eğer öğle değilse reklam sadece reklam olsun diye yapılmış demektir.
-saygılar...
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
ilahi musti süt mü bu yawwwwwwwwwmusti81 adlı üyeden alıntı
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ha aslan sütü
motor hep sağa çekiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)