Alkolun Etkisini Azaltan Icecek
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ne alaka lo insan sarhoş olmak için içer bu gavur içatlarıda nesi
-
Moderatör (forrap)
Ya abi aynen madem ayılmak isteyecem hemen neden sarhoş olayım Yok abi bana gelmez sırf daha çok kafa yapsın diye extra,gold vs. alıyorum gidip üstüne bunu almanın anlamı ne?Yok sabah işe gidicem diye sabaha karşı sarhoşluğu atmak için kullanırsan ideal yoksa bi anlamı yok.
-
-
olmaz öle şey
-
Moderatör (forrap)
-
abi namin yurur sunger diye
-
yaa böle kendini tutamiyip da fazla kaçıran sonra bizi rahatsız edenlere (sarhoş muhabbetine maruz bırakanlara) güzellikle içirilebilir aslında.. bazen faydasını görebiliriz yani.. peki alkol almadan içersek nolur düşündünüz mü
-
Moderatör (forrap)
-
bu olay tutarsa artık biz kime gülecez haberlerde
-
KAÇ PARAYMIŞ BU MUCİTLİK ESERİ İÇECEK BİLENİNİZ VARMI????
- Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Kullanıcıların özellikle forumdaki yazışmalarda olabildiğince düzgün Türkçe kullanmaları önerilir. Tamamı büyük harften oluşan, noktalama işaretlerine yer verilmemiş veya haddinden fazla seviyesiz bir tarzda yazılmış iletilerin zor anlaşıldığı ve anlaşılsa bile dikkate alınmadığı bilinmelidir. Bu tür hatalar ihtiva eden ileti veya başlıklar kaldırılabilir ve bu tür davranışları sergileyen üyelere ceza verilebilir...
- Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
+****************************************+
-
millet daha çok içmek için mi içecek bu zımbırtıyı
-
-
ne alaka lo insan sarhoş olmak için içer bu gavur içatlarıda nesi
:
abi namin yurur sunger diye
arkadaş 15 senedir akşamcıyımdır.her gece içerim.sarhoş olmak için değil ama bazı akşamlar vardır arkadaşlarınla fazla kaçırırsın yarın sabahta bir toplantın veya ihalen vardır zor olur.işte o zaman kullanılacak bir içecek ama normalde hayatta kullanmam kafayı yapmak için o kadar para ver sonra iç bunu ayıl yok arkadaş bana uymaz orası...
bu muhabbetin üstüne bir de üstaddan bir şeyler söyliyim...
FELEK
Yamansın her zaman aldattın beni,
Kâh düşürdün,kahi kaldırdın felek!
Mecnun'sun diyerek Leyla peşinden,
Issız vadilere saldırdın felek!
Rehbersin dedin ben ise kördüm,
Elimle başıma çok çorap ördüm,
Kendimi bıraktım alemi gördüm,
Hesapsız günahlar aldırdın felek!
Şifadır dedin zehir tattırdın,
Gençliğin okunu boşa attırdın,
Körlerin yurdunda ayna sattırdın,
Çıkmaz sokaklara daldırdın felek!
Barışmadı gönlüm merd ile zenle,
Ne bir iş bilenle,ne hoş gezenle,
Hicran köşesinde bozuk düzenle
Neyzen'e her telden çaldırdın felek!
NEYZEN TEYFİK
“.. Arif Bey’in evinde bir saz aleminde Tevfik’in neyle taksim ederken neyi çatlattığını bilirim.Karamürselli Tahir’in buna çok canı sıkıldı. ‘Ulan dedi ne vardı neyi çatlatacak kadar üfleyecek’ Neyzen güldü ‘Aman efendim! Ben o ney vazifesini boş bira şişesine de yaptırırım, sen o demleri, o nameleri o ahları kamış mı yapıyor zannediyorsun? Onları bu fakirin dudakları yapıyor.’
Masaya uzandı şişede kalan birayı bardağa boşaltıp yuvarladıktan sonra şişeyi eline aldı ve mükemmel bir taksim yaptı.”
meraklısına çok güzel bir yazı neyzen teyfik hakkında
http://www.istanbulsokaklari.com/neyzenteyfik.asp
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
-
-
çok da güzel bir içecek bence,tamam insan sarhoş olmak için içer ama hadi oldu ya ayılman gerekti çekersin bundan bir tane oldu bitti,,tabi gerçekten öyleyse belkide hikayedir görecez...
-
bir çuval para ver okadar uğraş didin iç sonra bir zıp çıktı şeye 3 kuruş para ver ayıl yok arkadaş bizi bozar bunlar yaşasın rakı bira teckılla
-
-
Ben ayıltacağına inanmıyorum abicim.. Deneyip görelim, bence psikolojik bir ayılma etkisinden başka birşey yapmazmış gibi geliyor. Damarlara kadar işlemiş ve vücut tarafından sindirilmiş alkolü nasıl birden atıyormuş oyle 50 dakkada falan ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
arkadaslar bunu icerseniz karacigerinizi elinize alma ihtimaliniz var.
doktorlarla konusmadan kalkismayin boyle islere derim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler