Evet; Başlıkta okuduğunuz doğru. Evlilik, yaklaşık 10 yıldır motor kullanıcısıyım. ve MoToSiKLeT.NeT sitesini bir tesadüf üzeri buldum. İyiki de bulmuşum. Kısaca başımdan geçen olayı anlatmak istiyorum. Geçen sene izmir'de bir akşam üzeri telefonum çalmaya başladı, tanımadığım bir numara; Cevap verdim. İstanbuldan aradığını söyleyen bir bayan. İzmir'de bir arkadaşının babasına acele kan lazımmış, beni üye olduğum MoToSiKLeT.NeT sitesinde kan gurupları olan yerden bulmuş, aradığı kan grup A rh(+) ben B rh (+) anlatmaya başladı. neyse ben kendi grup dışında başka kan bağışında bulunsak istediğimiz kanı alabilirmiyiz diye sorduğum da olabileceğini söyledi. Bu arada ben ziyaret'e gittim baktım ki Karşımda ki İzmirde olan arkadaşı engelli, sevinmiştim. Hem iyilik yapıyordum ama karşımda olan bir engelli olduğu için daha çok mutlu olmuştum, daha sonra istanbulda olan beni arayan arkadaşla konuşmaya başladım, msn'de webcam açtığım da ne göreyim: Tekerlekli sandalyeli şirin bir bayan. Daha sonra bu engelli olan ama asıl engelsiz olan bir yaşamın başlangıcı olacaktı. Sonra istanbul'a geldim ve şimdi o engelli bayanla bu mayıs'ta nişanlandım ve 2009 da nasipse evleneceğiz. Çok mutluyum, Teşekkürler MoToRSiKLeT.NeT, bizim bu sitemiz de evlenmeme vesile olacak. Teknoloji doğru alanda kullanıldığın da çok yararlı birşey yeniden anladım. Bu mutlu olayı paylaşmak istedim, bir yanlışlık yaptıysam özür dilerim. Saygılarımla