Merhaba abilerim
boş bir günde izmir de yardımcı olucak biri varmı?
çook sevdiğim bir arkadaşım için gidicem.bir motorcu abimiz bana yol gösterirmi acaba?izmir aliaga ilçesi
yardımlarınız için çoook teşekkürler
hiç izmirli abi yokmu ya
Merhaba abilerim
boş bir günde izmir de yardımcı olucak biri varmı?
çook sevdiğim bir arkadaşım için gidicem.bir motorcu abimiz bana yol gösterirmi acaba?izmir aliaga ilçesi
yardımlarınız için çoook teşekkürler
hiç izmirli abi yokmu ya
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
izmirde olsam sana yardım etmek isterdim ama istanbuldan olmaz
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
yazman bile yeterli.çook teşekkür ederim
her türlü ihtiyaçta yanındayım kardeş pc ile sorun olursa bi mesaj yaz yeter sana en iyi bu şekilde yardımcı olabilirim ok
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
saol abicimkeşke pc olsan bende bilgisayar cıyım.ama izmir li kimse yok galiba bu forumda
Umarım yardım edecek bir gönüllü çıkar. İzmir MT' yede bir haber ver istersen...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
ne yönde yardım arkadaşım onu anlayamadım.. aliağaya gitmek mi istiyorsun? nerden nereye gidiceksin onu anlamadım
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
abi ben otobüs ile oraya kadar gelirim orada bana yardımcı olacak bir motorcu abi arıyorum.yol gösterecek.çook sevdiğim bir kız arkadaşım var onu görmeye gitmeyi planlıyorum bir motorcu abi nin motoru ile bana bir tur attırması,tanışma,orayı gezdirme gibi birşeyler arıyorum.gün fark etmez
Caner kardeşim ben İzmirliyim yardım etmeyi severimde elhamdurullah ama Aliağanın bizim tarafa sapa kalmasının yanında sınava çalıştıgımdan boş vaktim yok nerdeyseİnanmazsın belki bi haftadan beri evden dışarı çıkmadım
Bıktım bu sınawlardan artık ya birisi bitiyo birisi başlıyo
İyide aliağa izmir e çok uzak.... Orda işi olan bir arkaddaş belki yardımcı olabilir...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)