Aşk denildiğinde aklınıza gelen kavramlar nelerdir?
bana göre ,acı,stres,mutsuzluk ya sizce ?( merak ediyorum kusura galmayın )
Aşk denildiğinde aklınıza gelen kavramlar nelerdir?
bana göre ,acı,stres,mutsuzluk ya sizce ?( merak ediyorum kusura galmayın )
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Benim aklıma senin yazdıklarının tam tersi geliyo nedense..
aşk bana bir anlam ifade etmiyor artık .aşk:0
Drift Religion
Benim aklıma;
Benzin, yağ, su, hava, rüzgar, piston, krank, gaz kolu, dişli, Para vb. şeyler geliyor. Ben en çok motosiklete aşığım...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
GAME OVER kısa bi süre mutluluk geri kalanı dert bir hayat
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
aşk bende yanlızlık biraz terk edilme korkusu içinden çıklıyamıyacak bi kuyuya düşmek gibi sevdiğin kişnin seni kurtarması beklersin ama o orda yoktur ve sen sonsuza kadar orda hapissindir hayatta yapılmaması gereklerden biride bir kızı (bayanlar yanlış anlamasın) asla gerçekten sevmemektir çünki sonun senin o kuyudaki kişi gibi olur "işte bence aşk bu"
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
Aşkmı bırak allah aşkınaa
bi arkadaşım zamanında şöyle dedi vede hak vermemiş değilim
aşk eski yunanlıların sex'i bedavaya getirmek için uydurdukları bi duygu türüdür
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
ben bu aşk olayından bişi anlamadım kime canım dediysem canın cıksın dedi ben aşka inanmıyorum..
Aşk' a inanıyorum...
Aşk' ı yaşıyorum...
Aşık olmayı biliyorum...
Aşk' ı hakkını wererek yaşıyorum, yaşatıyorum...
Ama artık öğrendiğim tek bir şey war...İki kişi aynı anda we aynı sewiyede birbirini sewemiyor...Hep bi taraf daha fazla sewiyor...We o taraf hep daha fazla acı çekiyor...
Gurur yapıp ayrılamıyor...Tawır trip yapamıyor...Bazen kendinden ödün weriyor...1 qece küs bile kalınmıyor...
Kısaca hep tövbe etsemde...Yine böylesine bir büyük aşkın içindeyim...Nerden açtınız bu konuyu...OF...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
aşk bu yalan dünyanın üzerinde yaşıyan insaların kendilerini avutmaları için tanrı tarafında insanlığa gönerilen bi tür oyuncak kişi her seferinde aldığı oyuncağına iyi bakıcanı söz verir ancak oyucağı aldıktan bir süre sonra o oyuncaktanda sıkılır ve yenisi ister eskisni ile tavan arasına kaldırır ama yok edemez hala bi umut vardır onu orda gün ışığına çıkara bilecek ama neyse aşk işte budur kardeşler biraz uzun bi anlatım oldu ama neyse idare ediceniz artık
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
Aşk hayvansal dürtülerin insansıl rütüeller eşliğinde yorumlanma biçimidir diyecem ama... polemik olr die korkuyom... aman neyse ne...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
kıskançlık tabikide .....................
aşk denince aklıma mide ağrısı,kafa yorgunluğu ve 1 depo benzini aynı evin çevresinde bitirdiğim günler geliyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)