aşk:iki teker bazen de tek teker
bazen içiriyor,bazen bitiriyor,bazende herşeyi yaptırıyor
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
son söz AŞK sadece bir hiç
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
üzül meüzül me
bana da aşk deyin ce aklıma 10 yıldır bişey gelmiyor du ama aşk deyince artık neden se aklıma efendi niçkli emektar bir arkadaşımız ve aklından gecen enteresan fikirler ve yaptıgı salakca hareketler geliyo eger aşk böyle hissetiriyo sa kalsın ben almayım meeerrrrci hayatımdan memnunum aşk yok para yok dırdır yok dert yok tasa yok ooooooohhhh canıma minnet yaw
birde aşk bir sudur iç iç kudur demiş bir arkadaş da
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
sen kendini kandırırsın ancak,AŞK kadar güzel bişey varmı dünyada yada aşık olmak gibi dünyan değişiyor beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
aşk elma şekeri gibi bence,
söylendiği gibi önce güzel ve tatlı yanları yaşanıyo tüketiliyo ve tükeniyo,
geriye ise elma şekeri bitince olduğu gibi tatsız tutsuz acı sapı kalıyo
herkese;kazasız,belasız,
özgürlüğe doğru iyi yolculuklar...:bounce:
Benim tek bildiğim aşk varsa oda motoruma olan aşkımdır motor aşkıdır. varmı ötesi yaww aşk eski bir yalan misali.. yada lale devri cocukları varmış eskidenmiş şimdi herkes birbirini en güzeli motor yani ne terk eder ne bırakır gider o kadar cok sevdiğimiz motorumuzu bile yeri geliyor değiştirmiyormuyuz arkadaslar kandırmayalım birbirimizi ama yasanacaksada yasanır biteceksede biter aşk denen güzellik Bide ALLAH cc Aşkı vardır. İnsanların yüzüne yansıyan güzelliğini verende odur aslında o istemesse yaprakda düsmez. verende odur alanda. HAYIRLISINI NASİP ETSİN CÜMLEMİZE .
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
A M I N . . . . . . . . . . . . .
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Amin Aminde yav bunu aşk topiğine cvp olarakta yassaydın ya neden tekrar konu açtın,abicim motor felan tamamda,insana duyulan aşk bambaşkadır,tabi karşındaki insan olursa
merciii haa daha bugün demedin mi bana kanka ben asık oldum dieee salak salak seyler yapıom die ne kadar kaypak adamsın sen kankaa yaw yasdığın ve yaptığın şeyler birbirini tutmuyoo
ğişti abi merak etme sen o da buldu belasını sonundaaa
de
olunuyomus demekki kankaa yaws sende asık oldun sonunda seni de böle gördüm ya artık ölsem de gam yemem haaa
sen kal aşk ben giderim buralardan
yav ne demiş ünlü düşünür Gülşen,yurtta aşk cihanda aşk heryerde aşk bunndaaannn soooonraaaaaaaaaaaaahaltmı etmişki acaba ,hımmmm,galiba,heralde,sanırsam evett
ne aşkı meşki.
ulen daaaalın..........................
görmeyim kimseyi burda
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)