yüzbinlerce insan bu kucuk adamların urettigi motordan tutun ayakkabı beyazesyaya kadar bi suru urunlerini kullanıyoruz peki bunlar okdr kalabalık nufus nereye sıgıyo diyenlere
yüzbinlerce insan bu kucuk adamların urettigi motordan tutun ayakkabı beyazesyaya kadar bi suru urunlerini kullanıyoruz peki bunlar okdr kalabalık nufus nereye sıgıyo diyenlere
true love..
Drift Religion
bunların hepsi aynı anda sifonu çekse, çini komple sel basar
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ahahahaahah süperdi vallahi :D
[COLOR="Red"][B][I]Pitbull isin't be played the GAME. . . [/I][/B][/COLOR]
mhrrmkpnr nie ilgileniosun çinlilerle bu kadar
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Adamlar gökdelenlerde yaşıyor canım
Havalarından yanlarına yaklaşılmaz
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
çin toplu konut idaresini tebrik etmek lazım
çinde yerleşim ancak böyle kontrol altına alınıyo sanrım dahasıda varki ben hayatımda böyle binalar görmedim
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
bu binalarda asansör varmı acaba varsa ya elektirik kesilse yani adam işten gelmiş saat 7 gbi asansör yok gece 12 de eve girer hehalde
hoca 10 numaresin ne emek vermişsin.paylaştığın için tşk.
amanınnn bune böyle ben kalamam böyle apartmanda daral gelir bayılırım kafayı yerim valla.komşuluk kavramı sıfırr
paylaşım için teşekkurler apartmanlarda yaşamayı ayrıcalık sayanlar bunlara bektimi ne düşünür acaba
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
adamların evide motosiklet gibi seri üretim galiba..
ama motorları 2 senede pert oluyo acaba evleri ne kadar dayanıcak..
en üst kattakinin çocuğu evde oyun oynasa top filan koştursa bina başlar azer bülbül gibi titremeye..
burası hong hong sanırım 10 yıl içinde istanbulu da bu hale getirecekler.
bu apartmanların sanırım yönetici değil valisi filan vardır.
adamların evide motosiklet gibi seri üretim galiba..
ama motorları 2 senede pert oluyo acaba evleri ne kadar dayanıcak..
en üst kattakinin çocuğu evde oyun oynasa top filan koştursa bina başlar azer bülbül gibi titremeye..
güzel di gerçekten kardes evlerı o kadardayanıklı ddegıl u arada hatrırlarsanız uc ay once bır kopru yaptıydılar ve en dayanıklı koprulerının oldugunu ıdda etmıslerdı ılk selde kopru yıkılmıstı
bunların apartıman toplantıları nasıl olur acaba allah bu binaların kapıcısına sabır versin çöpleri sabah toplamaya başlasa akşam anca biter
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)