Evet arkadaşlar anladığım kadarıyla herkes F şıkından yani yayalardan şikayetçi.
Bende bu sorunu çok kuvvetli bir havalı kornayla çözdüm.Biraz korkudan hopluyorlar ama çok işe yarıyor.(Korna canavarımıyım neyim)
Evet arkadaşlar anladığım kadarıyla herkes F şıkından yani yayalardan şikayetçi.
Bende bu sorunu çok kuvvetli bir havalı kornayla çözdüm.Biraz korkudan hopluyorlar ama çok işe yarıyor.(Korna canavarımıyım neyim)
Minibüsler en tehlikeli olanlar sadece motosiklet için değil yaya ve arabalar içinde tehlike kaynağı.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
d şıkkını isaretlıyorum sebebini sorarsanız gecenlerde bi caddeden gidiyordum yaşlı bir emca yolun ortasında scooter ile gidiyor bende sonundan bastım gececegim sırada onume bir kırdı on frene asıldım teker kızakladı frenı bırakıp sola yattım ama aynayı vurdum amcam ne sınyal verdi ne arkaya baktı ve ters şeride gectı sukur oda düşmedi kazasız belasız kurtuldum bu olaydan
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
a mı diym b mi diym, c mi diym d mi diym hı nedyim
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
sanki tehlike sırasına göre sıralamışsın :D
a .b.c.e diyorum çünkü hiç birinin motora saygısı yok arkadaşlar
A midim, B midim, C midim, D midim, E midim, F midim, G midim...
A diyorum çünkü ne yapacakları belli olmuyo hatta bu A şıkkıyla ilgili söylenecek o kadar çok şey var ki dilim varmıyor.
Bizim burası küçük yer olduğundan dolmuşlardan bir şikayetim yok.Zaten hepsi yıllardır taksicilik yapmış tecrübeli efendi adamlar yolda bir delilik yapmıyorlar.
Hususi otomobillerden de pek hazzetmiyorum.Özellikle kavşaklarda önüme geçiyolar.
Daha aklıma gelmeyen birçok şey de var tabiki.
Saygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)