hoha..........................
hoha..........................
aman mete_han kanka,dal kirilir,alimallah kirmayasin bi tarafini
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
aynı durumda bende kalmıştım çocukken köpekten kaçalım diye aca çıktım kisat mahsur kalmıştım hayvan gitmedi acın altından onuda bir kaplan kovalamış olabilir ondan orda uyumuş hayvan
özgür adam:
livatayı kaşıyan bir panda
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
böğün yarın binerim tepesine ayunun, birebirde görecez inşAllah pandamı kutup ayusumu artık.
kutup ayusuysa zıçtuk çok fena kuyruk acısı var keko nun
etilerde sahne aldığı yere götürecekti gelmem dedim anlaştık lunaparka gidecez, bağa pamuk şekeri alacak
O dal kırılır o panda düşer bence
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
HUZUR bu olsa gerek. Şeker yaratık bu yaaa
Metehan üstad geldi aklıma. Ne kadar seviliyor bu insan bu sitede.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
sanırım hala görmedi topiği
misillemeye hazır olun
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Gerçektende görmedi mi hala..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
vay üçkaatcı İSO ...benim kuzenin fotosunu izinsiz buraya koymuş...mahremiyet diye bişey var gardaşum...
Şabanın Hababam filmlerinden birinde şey derdi...
Bak Şaban İnekk...
Şabanda...AAaaa ben derdi...
şimdi bende aynı şeyi diyom...AAAaaaaa ben...
sağolsun babaçi uyandırdı beni...
Gergerli abi Kurtlar Vadisi varken uyurmuyum sence...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)