bi arakadasla rent a car acmayı planlıyoz ama nası yapılır yani giderleri ne olur motorlar hariç belgeleri nası alını acenta gibi tursab dan belge almak lazımmıdır bilenler varsa yazarlar sa çok sevinirim eğer
bi arakadasla rent a car acmayı planlıyoz ama nası yapılır yani giderleri ne olur motorlar hariç belgeleri nası alını acenta gibi tursab dan belge almak lazımmıdır bilenler varsa yazarlar sa çok sevinirim eğer
:bestmt:
RENT A MOTORCYCLE aç sen baba.. yakışır waLLa ..!
GSX-R 1100 aFFetmEz....
Evet abi motosiklet kiralama yap sen musterin bol burdaa
yapcaz da tursab dan belge almak gerekiyormus oda 80 milyarcık euheuhe
ama pederle konustum peder rehber benim bi acenta ayarlıcak hem çalışcam orda hemde motor kiraya vercem büyük bi ihitmalle
artık elimde klr ler free ler olcak
holleey uheuhe
heralde rent a motorcyle olcak euheuheDisastrous1 adlı üyeden alıntı
muhahahahaaa galiba ne demek yav?insan ne açtığını bilmezmi?
öyle bi soru sormuşsunki sanki burası rent a car işletmecileri formu
xf 650 alemsin yav nerden bilelim araba kiralama dükkanı açmayı canım kardeşim.motor piston kırdı napayım desen anlatalım bi şeyler
yaws galiba dedim çünkü türsaba para yatırılcağından emin diildim pedere sordum 80 milyarcık dedi bende birden oha oldum yani ondan galiba dedim ama bi acentada çalışcam hemde motrlarımı kiraya vercem büyük bi ihtimalle gelinde ilk müşterim siz olun barijawa adlı üyeden alıntı
kiralanacak bir yer açarsan ilk müşterin ben olurum herhaldew..e tabi bana göre birşey de olması çok önemli..
iişallahhh
ne sitiyon onu alalım sana euhehe
hayırlısı olsun kardeş.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
euheue saol ama fikrimi değiştirdeim rent a hamsi tükanu açacağum euheuhe
tamam arkadaşım öyle olsun hamsi dükkanı aç
ben sna burdan bedava hamsi yollarım ilk zmanlar.
idare edersin. sonra işi eline alınca ödeşriz
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
wallahamı böle dicenii biliyodum
dediğim gibi o iş olmazsa bu işi açarsın
öyle zararlı bir işte değil zaten
racing kiralayacaksan ben de sıradayım
DBTYSG
bu arada istanbulda motor kıralama ne kdar. ilk defada duydum böyle bir sey olduunu
tabi racing kiraya veriyimde biri sonra düşsün ölsün al sonra başına belayımurrat adlı üyeden alıntı
sen hiç motor kiralandığını bilmiyomuydun ehehehondacbr1100xx adlı üyeden alıntı
Yani enduro ile ya da chopper ile ölen olmayacak diye yukarıdan sana garanti mi geliyor
Kardeşim ölürse ölür . Bungee jumping yaparken de ölürsem kimseyi sorumlu tutmayacam diye kağıt imzalatıyorlar. Sen de imzalatırsın olur biter
DBTYSG
ehehe racing kiraya verilirmi hiç be yaw
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)