walla sen ver murrat tan sonra ikinci müşterin de benim
walla sen ver murrat tan sonra ikinci müşterin de benim
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
tabi tabi istanbuldan gelceniz kuşadasına racing kiralamaya euheuhe
:bestmt:
e sen d istanbula da bi şube açarsın, ben dururum dükkanda
birincisi yeni öğrencim böyle bise oldugunu. hem madem kıralama var dıyon racıngın verılıseni nden kabullenemiyonXF650_FreeWind adlı üyeden alıntı
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
lem racingler pahalı biiir,iki racing kiraya verilmes nedeni ise adam alcak bascak 250-260 sonra gebercek gitcek uğraş dur sonra hem motor gidecek hemde büssürü tantana çıkacak başın ağrıcak şimdi 2 tane atv bide 3-5 tane bws koycaz vitesli koymıcam zaten ancak seneye xt 600 falan koyarız
seneye dahada büyütürüm
bekle lem açıcıiiz daha
olm madem ole sende racıng koymazsın. pahalı olmasına pahalı olabılır . ama dediğin gibi adam gumburtuye gıttıkten sonra masraf kımden cıkacak. kefil koyarsan ilkten o başka mesele. ama sende o goz yok
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
ya ne gerek war racinge yaw alla alla bws ler manyak iş yapıyo burda
3 milyarlık motorun günlüğü 20-25 € arası
yani 2 tane bws bi tane bws parasını çıkartıyo fazla bile çıkar yane
racing kiraya verilir vermesinede hiç bi karı olmas
abi inşalah dediğin gibi ortam olursa sende acarsın bır dukkan. hem racıng koyma ne olacakki. bws ler senın dediğine gore yetıyorda artıyor bıle
bızede verde omur boyunca kullanalım. parada almana gerek yok hemde nasıl olsa arkadasız.
vay be scooterların kiraları o kadar yüksek mi, hayallerim suya düştü yazın motorumu mecburen burada bırakıcam, antalyaya gittiğimde motor kiralama hayalleri kuruyodum hayallerim suya düştü
peki kiralama aşamasında motor ehliyetine dikkat edilio mu bilen var mı sonuçta turistik yerlere giderken kaç alman motorsiklet ehliyetini yanına almayı düşünür ki ama ortalık scooter süren alman dolu side'de
ehliyet mi hehe şaka antalya da kiralıcagın motorun tam parasını ver ehliyete mehliyete gerek yoq!kucuk cocuklar kıralıyor
racinge hazırlık yapıyoz usta bi titan yada seyhan aliim diyom nedir ne ne değildir çok yakarmı parçaları bol mu temizini nerde buluruz bir bilgisi olan var mı?
racing racing ve racing.............
gel kuşadasına ben sana verem ehliyesiz euheuhesafrane adlı üyeden alıntı
gelirim valla
eyi gel dostum )
2004-2009 işler nasıl motosiklet kiraları ne alemde
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)